13 Юни, 2017 20:26 22 658 18

ММА бойците от Бургас копирали бруталната банда МС-13

  • наркобанда-
  • мма бойци-
  • бургас
ММА бойците от Бургас копирали бруталната банда МС-13 - 1

Разбитата в Бургас наркобанда не била от ММА бойци. Това твърдят от Федерацията по бойното изкуство.

Задържаните за производство и силово разпространение на наркотици в Бургас са копирали една от най-бруталните улични банди в света.

В района, в който месеци наред е работела свръхмодерна нарколаборатория, хората говорят за свирепата банда и й приписват много престъпления, съобщи БТВ.

Членовете на наркобандата са млади, атлетични, добре тренирани. Според Федерацията по ММА обаче са или самозвани ММА бойци, или участват на незаконни състезания.

"Най-вероятно тези лица бият по крушата, но не означава, че са ММА бойци, защото ги няма в нашите регистри”, заяви председателят на Федерацията Станислав Недков.

Престъпната група е действала изключително конспиративно, но и брутално – често с побоища. Точно като американската гангстерска банда – МС-13, от която са взели пример.

МС-13, вдъхновила не един кино режисьор, е една от най-смъртоносните улични банди, част от т.нар. Мексиканска мафия.

„Занимават се с наркотрафик, поръчкови убийства и всичко, за което можете да се сетите, свързано с бандитска дейност”, обясни Христофор Караджов.

Смята се, че днес МС-13 има десетки хиляди членове. Бандата е със строга йерархия и код на поведение.

Четирите смъртни гряха са доносничество, страх, неподчинение и хомосексуализъм.

Характерно за членовете на бандата са специфичните им татуировки.

Освен в Щатите, ганстерската банда има клонове в Мексико и в голяма част от Централна Америка, където отделни населени места са изцяло под контрола на МС-13.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 у панделата

    82 2 Отговор
    Да ги вкарат у панделата при истинските бандити да ги питат що ги копират.
  • 2 Гост

    73 1 Отговор
    Да видим сега като ги разделят в панделата, дали ще са „същите мма бойци”

    Аман от л..нари, без образование, мислещи се за „мутри” след като са се набрали два пъти на лостовете, пред панелния блок или след като са успели да си купят карта за три месеца за „модерен” популярен фитнес..тцтцтц

    Коментиран от #12

  • 3 Герб

    64 0 Отговор
    20 г затвор поне! Да пораснат в затвора!
  • 4 Коколино

    64 1 Отговор
    Скъпи авторе,
    МС-13 или Мара Салватруча 13 е банда от етнически САЛВАДОРЦИ в САЩ. Тези хора нямат нищо общо с ММА, силно татуирани са и имат свои собствени закони. Та малко е несериозно сравнението.
  • 5 Мара Салватруча

    48 2 Отговор
    Алоу журналистите поне като пишете се запознайте малко с историята на МС-13 или Мара Салватруча тя няма нищо общо с Мексико а със Салвадор като не знаете има Гугъл за тая работа.А тия накачените батки от Бургас имат късмет ,че тия латиноси ни считат за незначителни щото те имат обичай да търсят сметка от самозванци ползващи тяхното име.Ако те вкарат в сериозен затвор примерно в щатите или Русия с такива татуси неотговарящи на техният статус и принадлежност към определена групировка щеше да им се извие свет.Щеха много да патят защото само тука в България татусите се рисуват за гъзария и без определено значение един вид "видяла жабата ,че подковават коня и тя дигнала крак".

    Коментиран от #7

  • 6 цар Крум

    34 2 Отговор
    Време е вече остров Персен да си върне старата слава .
  • 7 DGI

    34 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мара Салватруча":

    Вярно е, латиносите в САЩ са доста по-брутални от нашите пръдльовци. Тия нашите пръдльовци 1 седмица ще те заплашва по фейсбук, после 1 седмица ще те засича с голфа по улиците и накрая като се престраши, ще дойде с още 3-4 педала и ще те пребият. 5 на 1 както викаше ония. А ония са мамата си джаса... Не заплашват, не чакат, директно те отсвирват. Познавах един такъв латино (мексиканец), като се надрусаше, а там "душат" кокаин, а не примеси на бойковия амфетамин с аспирин на магарешки и ставаше по-опасен от Кобри, Чукове, Лъвове, Мечки и т.н. квартални "гангстери" от България ;)
  • 8 Не съм избягал...

    18 0 Отговор
    Спирам им филмите!
  • 9 гощо

    29 0 Отговор
    Тия убитаци не знаят ли че организирана престъпна група не се прави без закрила от високо ниво! Те си мислят,че така като по филмите стават нещата!?!?

    Коментиран от #10

  • 10 ал капоне

    17 0 Отговор

    До коментар #9 от "гощо":

    Че те са имали чадър, ама явно са спрели да плащат! Да направиш такава модерна нарколаборатория, да биеш наляво надясно в малък град, като Бургас ще се разчуе веднага, няма как да стане иначе. Или чадъра им е бил малък или са се направили на отворени и са решили да прибират всичките пари за себе си, най вероятно е второто.
    Със сигурност са плащали на местните ченгета!
  • 11 Мусайбе Двеневиди

    16 1 Отговор
    Тоз на снимката красив като Хален Делон ! Ще го харесват много у панделата !
  • 12 Майк Тайсън

    33 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Еее то това с фитнеса и химията дето правиш тяло за месец и ставаш визуална мутра е алтернативното при мъжете .Да ма кухите лейки не разбират че си скапват вътрешностите и отделно чучура им умира- по важното е да си бадка ! Женските кифли се продават за пари на спонсори а мъжките кифли трупат имидж с бандитски външен вид и е мноо важно да се гледа лошо и враждебно .Ся е много модерно в България това - химия и татуси .Боже какъв първизъм ,комплексарщна и примитивност .До 35-40 повечето ще са с сериозни здравословни проблеми или измрели от наркотиците - УСПЕХ ДЕЧИЦА .
  • 13 gosta

    22 1 Отговор
    Тоя на снимката голяма сладурана.в кафеза ще му свири г.за като чучулига на кочан
  • 14 БАЙ ГАН4О

    16 1 Отговор
    Прехбалената америка е просто един кенеф
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 MasonicTemplar

    1 0 Отговор
    Пхахахахахаах Публикувано във факти.бг: Да ги вкарат у панделата при истинските бандити да ги питат що ги копират. каза У панделата те там при иснинските МС13 ще ги ползат за игленици надупчени и ще ги изколят като пилци!
  • 17 Oven

    3 2 Отговор
    Истинските бандити не са в панделата,а са там в министерството начело с най-големия Боко тиквата...
  • 18 pyle

    0 0 Отговор
    Хаха тия пичаги, ако видят няколко човека от МС13 ще им се при.ере..