15 Юни, 2017 16:59 1 890 9

Ралф Сундберг се разкайва отново: Изпитвам срам

  • сундберг-
  • швед-
  • камериерка-
  • слънчев бряг

Шведът, изритал камериерката в Слънчев бряг се надява наказанието му да не е много сурово

Ралф Сундберг се разкайва отново: Изпитвам срам - 1

Шведът Ралф Сундберг се чувства съсипан след няколкодневния си престой в българския арест. Днес той се покая за пореден път за грозната изцепка в Слънчев бряг и отново помоли за прошка.

По думите му не помнел нищо след слизането си от самолета и все още не е гледал видеозаписа, на който ясно се вижда как изритва нищо неподозираща камериерка във фоайето на хотела в Слънчев бряг.

"Не съм щастлив с това, което направих. Изпитвам срам. Единственото, на което се надявам, е наказанието му да не е толкова сурово. Готов съм да изплатя на потърпевшата каквото е нужно. Не знам колко точно, но ще го платя, защото не съм дошъл от Швеция, за да правя подобни неща тук", сподели Сундберг пред журналистите.

"Искам да кажа на жената, че съжалявам. Готов съм да се срещна с нея, дори и да не знам как изглежда. Никога не съм желал да се случи подобен инцидент. Все още не мога да си го обясня, трябва да съм бил дрогиран. Това е единственият начин, по който си обяснявам случилото се."

"Последното нещо, което помня от онази вечер е, че слязох от смаолета, а после се отбих до бара. Пих, но пих в рамките на нормалното. Пих вино, преди това бира. В самолета също пих бира... и уиски. Но не съм пияница. Не съм агресивен, не обичам да удрям хората. Не съм щастлив от развоя на събитията в съда, но какво мога да направя?", допълни шведът от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надзирател

    12 1 Отговор
    Нека си получи присъдата - ще има и болка и срам. Като я излежи и другия път като дойде тук, преди да ритне някоя камериерка в хотела щото е много велик да помисли малко - да се сети отново за болката и срама които преди не е познавал.
  • 2 Vulpes

    3 0 Отговор
    Отбил се в бара......налели са му една водка Ахелой (2л за 3лв.) И после се чуди,че нищо не помни! Да се радва,че е жив! А за постъпката си,той вече съжалява,защото ареста е цвете пред затвора (Ако го вкарат).
  • 3 Албенчо

    7 0 Отговор
    Къвто е пухкавел в пазарджишкия много хора ще се влюбят в него. Ще пада голямо любоф.
  • 4 случаен

    5 0 Отговор
    Написаното е много "трогателно"! Няма що! Много съжалява, иска да се срещне с горката жена и разни глупости, служещи за оправдание. Никак не ме убеждава! Дошъл е у нас точно заради липсата на контрол, заради раболепието, което проявяваме към чужденците с цел да ги ограбим, всяка година се случват подобни неща, понякога и убийства. Крайно време е у нас да се вземат мерки и туризмът ни да стане достоен. Не на мръсните замазани хотели, не на невежия персонал, не на снизхождението към хора, демонстриращи презрение към нас и сигурност, че ще им се разминат всякакви безобразия! Шведът, бил той пиян, надрусан, похарчил парите си кой знае в коя игрална зала, твърдящ, че бил ограбен, да получи справедлива присъда! Никой няма да ни рита, бие, убива и така нататък! В България всичко е фалшиво - фалшиво правосъдие, фалшив патриотизъм, малката искрица истинност и справедливост, незабавно бива задушавана и ликвидирана! За съжаление с това не се свиква!
  • 5 ропа

    5 0 Отговор
    Да заплати обещетение по шведските стандарти.най малко 200000 евро ,да не му се дава възможност да се отърве със смешна сума
  • 6 Сандо

    1 0 Отговор
    Той влезе ли на топло ще забрави и за Швеция :))))
    Като си стане нашенска булка... Няма и да иска да чуе за родината си :))
  • 7 Са са

    1 1 Отговор
    Вчера говореше ,че в Швеция наказанието щяло да е парична глоба сега се разкайвал!!Тука трябва да е анална ,ама едва ли ще се случи,за съжаление!!
  • 8 Георги

    0 1 Отговор
    Моля като го вкарат, на целия етаж да се даде уиски колкото ми се пие на затворниците, та и те да кажат после, пиян бях не помня да съм правил любов с него! Като не можеш да носиш-не пий
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.