Last news in Fakti

19 Юни, 2017 08:34, обновена 19 Юни, 2017 08:37 3 316 5

Масово крадат от чужденците по морето

  • чужденци-
  • туристи-
  • море-
  • черноморие-
  • кражби-
  • слънчев бряг

Няколко крупни обира в Слънчев бряг и региона само за денонощие

Масово крадат от чужденците по морето - 1

С приближаването на разгара на летния сезон по Черноморието зачестяват и крупните кражби. Само за изминалата нощ в Районното управление в Несебър са подадени няколко сигнала за ограбени чуждестранни туристи.

38-годишен руски турист, отседнал в с. Равда, се е оплакал на местната полиция, че от 10.00 ч. на 12.06 до 10.00 ч. на 14.06 от апартамента му, разположен на ул. "Кипарис" по неустановен начин е извършена кражба на сумата от 900 евро, 1 700 долара, 10 000 рубли и 150 лв., както и лични документи.

На 16.06. е получено и друго съобщение от 81-годишен американски турист, отседнал в курорта Свети влас за това, че предния ден за времето от 09.15 ч. до 20.00 ч. от багажника на ползвания от него лек автомобил, е извършена кражба на сумата от 900 долара и преносим компютър.

Нещата не спират дотук. Друга 76-годишна ирландска туристка, отседнала в Слънчев бряг за това, че за времето 17.30 ч. до 19.00 ч. от хотелската ѝ стая е извършена кражба на сумата от 4 000 евро, златно колие, пет чифта обеци и очила.

42-годишен сръбски турист, отседнал в Слънчев бряг пък сигнализира за това, че за времето от 16.00 ч. до 17.50 ч. оставил без надзор чанта с лични документи и сумата от 1 850 евро на маса в лоби бара на хотелския си комплекс, като малко по-късно намерил чантата си в мъжката тоалетна, като от нея липсвала сумата от 1 000 евро.

Работата по случаите продължава, извършвана от служители на Районно управление – Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    14 0 Отговор
    А уж родната полиция ги пази . Май само заплати вземат. И все им били малко. Кражби по села , градове и повсеместно. Само преписки срещу неизвестен извършител завеждат да отчитат дейност.
  • 2 Охранител на морето

    6 1 Отговор
    Морето тази година е много хубаво , заповядайте има място за всички
  • 3 Един наивник на средна възраст

    7 0 Отговор
    Всяка година изнасят такива факти. Миналата година казаха за една израелка, която бива ограбена веднага след излизане от чендж-бюрото от една млада циганка. Показаха и палатите, които циганите са си построили, а се редят на опашки в общините за социални помощи.
    Но дали и българи не се подвизават в това начинание?
  • 4 Капитана

    0 0 Отговор
    Точно казано"Солова Кариера" с КОЖЕНИЯ МИКРОФОН !!!
  • 5 someone

    0 0 Отговор
    без протекцията на полицията или висшестоящи никой няма да тръгне да краде така поголовно или да продава наркотици.От години се знае ,че тези черни бизнеси се покровителстват.