21 Юни, 2017 00:45 1 836 4

Пиян и дрогиран преби зверски по-малкия си брат

  • пиян-
  • дрогиран-
  • побой-
  • брат
Пиян и дрогиран преби зверски по-малкия си брат - 1

16-годишен бургазлия бере душа в болница, след като бе брутално пребит от брат си, съобщават от бургаската полиция. Сигналът за инцидента ул. „Тамара” №34 в кв. „Победа” е получен в полицията около 22.30 часа на 19 юни.

Там 24-годишният криминално проявен М.А. нанесъл побой на брат си – К.С., на 16 години. Пострадалият – в безпомощно състояние, с видими подутини и отоци в областта на главата, е транспортиран до болницата за оказване на медицинска помощ.

16- годишният младеж е в безсъзнание, в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма, като е настанен за лечение в отделение „Реанимация”.

М.А. е задържан за срок до 24 часа, като е констатирано, че е употребил алкохол с концентрация – 1,30 промила, както и наркотични вещества / метамфетамин/.

По случая в Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХадидасТер

    9 0 Отговор
    Има ли информация за етническа принадлежност на участниците?!
    Пробвах с Гугъл да намеря адреса - оказа се филиал на БАН!

    Коментиран от #2

  • 2 666

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХадидасТер":

    Победа = Кумлука.
    На подобни места Гугъл не е влизал, за да не остане без техника. Това би трябвало да отговори на въпросът за етническата принадлежност на участниците. Чудесни имоти на брега на морето в нещо като затворен комплекс. Още една малка подсказка - там 25 годишна майка на 6 (шест) деца преби социален работник преди няколко дни. Но ти вземи пример от журналистите тук и не споменавай за кой етнос става въпрос, защото по закон думичките с Ц и М са наказуеми.
  • 3 гост

    5 0 Отговор
    Първо забележете инициалите на героите, М.А. и К.С., незнам какви братя са но явно са от индийски произход.

    Коментиран от #4

  • 4 Кобрата

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Братя са, ама сигурно от онея мургавите, дето се плодят като зайци и само единият им родител е общ