22 Юни, 2017 16:59 927 0

Съдят мъж, шофирал пиян и убил спътника си при катастрофа

  • пиян-
  • шофьор-
  • убит
Съдят мъж, шофирал пиян и убил спътника си при катастрофа - 1

Окръжна прокуратура – Ямбол предаде на съд Методи Т., който управлявайки автомобил с превишена скорост и след употреба на алкохол, причинил смъртта на мъж от гр. София

На 14.04.2014 г. около 17.00 ч. на АМ “Тракия“, в района на км.282, в отсечката между паркинга до с.Кабиле, обл.Ямбол и кръстовището с път I-7 - пътен възел до с.Зимница, обл.Ямбол, в посока от гр.София за гр.Бургас, при управление на МПС – лек автомобил „Мазда“ с превишена скорост – около 164 км/ч., с концентрация на алкохол в кръвта си 1,89 промила, нарушил правилата за движение, в резултат на което е предизвикал ПТП и по непредпазливост причинил смъртта на К.Й.от гр.София.

Самостоятелната катастрофа е настъпила в резултат от превишената скорост и изпитото количество алкохол от страна на водача. Починалият мъж е пътувал заедно с него на предната дясна седалка. След загуба на управлението автомобилът се е преобърнал няколко пъти и е преустановил движението си в крайпътните площи.

Окръжен съд – Ямбол е насрочил заседанието си за 23.06.2017г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА