26 Юни, 2017 08:32 4 126 7

Пиян шофьор би и псува полицаи

  • пиян-
  • шофьор-
  • проверка-
  • полицаи
Пиян шофьор би и псува полицаи - 1

На 24 юни т.г. около 05.00 ч. в района на кръстовището за вилна зона „Узунджата” край Приморско, служители от Районно управление - Приморско забелязали как л. а. „Ауди А 4”, с плевенска регистрация, изпреварва в зоната на забранителна пътна маркировка лек автомобил „Сеат Ибиза”, с плевенска регистрация. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Двата автомобила са спрени, като полицаите констатирали, че водачът на автомобила „Сеат Ибиза” е във видимо нетрезво състояние, като предприели действия по изпробването му за употреба на алкохол.

През това време пътника от лекия автомобил „Ауди А 4” – В. Ч., 25-годишен, също във видимо нетрезво състояние, излязъл от купето на автомобила и започнал да обижда и псува служителите на реда, които се опитали да го задържат, но се натъкнали на яростната му съпротива. В.Ч. ударил с дясната си ръка единия полицай в областта на лицето, а ритнал в крака другия служител.

Въпреки съпротивата си В. Ч. е задържан, като продължил да буйства и ритнал вратата на патрулния автомобил. Отведен е в Районно управление – Приморско, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    13 6 Отговор
    Малейиии!... А на честта им посегнал ли е?
  • 2 голяма гавра

    16 12 Отговор
    Вместо да се чудят, колко пари да откраднат и как, да вземат да купят на нашите полицаи по един Тейзър и да им дадат повече права при задържане, както при американскте полицаи. Нашите ченгета, нито заплатите им заплати, нито екипировката им е екипировка, нито законодателството ги защитава, за какво да рискуват живота си? За 600 лв ли? И аз да съм и аз няма да си мръдна пръста за тия смешни пари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    9 4 Отговор
    То голям риск бе , да спреш една кола с пиян келеш вътре ; )

    Коментиран от #7

  • 5 НАКАЗАНИЕ ЗА НАЗИДАНИЕ

    18 2 Отговор
    НАКАЗАНИЕ ЗА НАЗИДАНИЕ !!! НА ПЛОЩАДА И БОЙ С КАМШИК !! ДА МУ СЪДЕРАТ КОЖАТА НА ТОЯ !!!
  • 6 малко му е

    4 2 Отговор
    добре ,че не го е и...опнЪл ;)
  • 7 гостт

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ми ходи да спреш некое пиянде та да те видим колко пъти ще си се надр.скал докато го задържиш