Last news in Fakti

26 Юни, 2017 13:01, обновена 26 Юни, 2017 15:57 15 812 16

Убиха млада жена в София, задържаха извършителя в Созопол

  • убийство-
  • софия-
  • созопол
Убиха млада жена в София, задържаха извършителя в Созопол - 1

Млада жена е била убита в петък в столицата, полицията е задържала извършителя в Созопол. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров по време на Национално съвещание на ръководството на МВР.

Убийството станало в петък вечерта в апартамента, в който и двамата живеели, а най-вероятният мотив е ревност. Убийството е извършено с нож и множество удари с метален прът, както и душене. забил нож във врата, за да спре страданията й. С втори нож мъжът се е опитал да се отреже главата на жертвата си.

Той оставил трупа в апартамента и заминал за морето, като по пътя нанесъл побой на момче, което качил на стоп.

Малко по-късно обвиняемият се е обадил на своя приятелка, с която живял в миналото. В последствие именно тя и нейният приятел са сигнализирали за тежкото престъпление. Под претекст тя да го закара някъде, се качили се в неговия апартамент. Тогава тя попитала къде е новата му приятелка, а той с жест й показал, че я е заклал. Тя не му е повярвала, а той я е завел в стаята, където била жертвата. Върху трупа й, който е бил завит с одеяло, имало плюшена играчка, разкриха от прокуратурата.

"Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров, цитиран от Фокус.

Той добави, че в действията по разкриването на извършителя на престъплението активното са участвали и служители на ОДМВР-Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ СЪМ

    73 5 Отговор
    Браво,сега и ако го вкарат зад решетките до живот без помилване ще поздравим и Цацаров!

    Коментиран от #8

  • 2 dragonfly

    70 3 Отговор
    Тези са ясни, кажете за другите - с наркотиците, корупцията ,рекета, и какво ли не още ? Даже не се налага да ги търсите, всички ги знаем !
  • 3 gogo

    33 2 Отговор
    Утрепаха и човек в Шумен, в каква Държава живеем, убийства всеки ден ??????? Нормално ли е ?????
  • 4 Петър

    46 1 Отговор
    ""Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров ...дотук добре, НО: Малко по-късно обвиняемият се е обадил на своя приятелка, с която живял в миналото. В последствие именно тя и нейният приятел са сигнализирали за тежкото престъпление.
    ТА: Какво точно са свършили СДВР
  • 5 Цоцо

    20 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ""Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров ...дотук добре, НО: Малко по-късно обвиняемият се е обадил на своя приятелка, с която живял в миналото. В последствие именно тя и нейният приятел са сигнализирали за тежкото престъпление.
    ТА: Какво точно са свършили СДВР

    Е как какво, приели са сигнала...
  • 6 abv

    28 2 Отговор
    Какви боклуци има в тази държава. Трябва да се прилагат много строго законите и да върнат смъртното наказание. Защо ние работещите и нормални хора да храним боклуци като този зад решетките или в следствения арест. Твърдо съм против. Убиеца си остава убиец. И до живот да го вкарат не могат да върнат жената.
  • 7 направо разлики

    34 0 Отговор
    Разкрили - хаха айде моля ти се, ако не беше жената да ги закара с пръст в носа до жертвата, щяха да го "разкрият" на кукоково лято. То ако не ги хванеш и не им покажеш трупа и не посочиш с пръст кой е бил, единственото, което ще разкрият е къде дедо им държи раЧията и сушеницата ..
  • 8 БГ патриот

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "АЗ СЪМ":

    Полицията го залови, но чакайте да видим дали ще го осъдят. Човека има джип, значи е платежоспособен, за което говори факта, че най-вероятно употребява и наркотици. Струва ми се, че в този случай правосъдието пак ще се размине... за пореден път.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Псшов

    7 9 Отговор
    ПЛАТЕНО Е СЕГА ГАРАНЦИЯ КОЛИШ СТРЕЛЯШ ИЗНАДИЛВАШ ТРЕПИШ ОБИРАШ БАНКИ ДОМ ПЛАЩАШ НА СЪДА С ЖИВЕЕШ КЕФ. ЕВРО КЕФ. ДЕМОКРАТ КЕФ, ЗАПАДЕН КЕФ.
  • 12 Веселин

    10 4 Отговор
    Изглежда забравихте онова 2(ДВЕ) годишно разследване в София. Та така! Ако не си американец или евреин попадаш в аналите на следствието и прокуратурата.
  • 13 ИВо

    19 1 Отговор
    хахаха. поздравявам МВР за изключително бързите и и активни действия по- забележете-РАЗКРИВАНЕ наубийстовто...абе вие гъбаркате ли се или съвсем ни взехте за мезе. какво му е разкритото и кое му е активното на МВР в случая?
  • 14 Роман дизел

    4 0 Отговор
    Има ли промоция на гаранцията,че жената нещо ме дразни.
  • 15 Ezio

    4 0 Отговор
    и сега ще му дадат 5 години условно .... ужас бог да го прости момичето а тоя дано му се върне и го разфасоват в буркани и да хранят тигрите с него ..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.