Last news in Fakti

30 Юни, 2017 13:44 1 800 5

Пиян грък вилня в Сандански, налетя на полицаи

  • грък-
  • пиян-
  • сандански
Пиян грък вилня в Сандански, налетя на полицаи - 1

Пиян грък подлуди полицаите от Сандански, когато миналата вечер бил спрян за проверка за алкохол. Гъркът, който бил видимо почерпен, отказал да се подчини и налетял на бой на униформените.

Това се случило в центъра на града пред свидетели. Наложила се употреба на сила, за да бъде закаран чужденецът в полицейското управление, където той продължил с изстъпленията си и счупил полицейски камери.

Мъжът е задържан, съобщава struma.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в БГ е така

    7 1 Отговор
    Понеже тоя номер няма, как да мине в Гърция маляката е дошъл тук да се прави на терминатор и разбира се, ще му се получи, защото тук съда е милостив към чужденци и най-много с някоя глоба да се отърве, която обаче няма и да плати. За такова нещо в Гърция българин, ще лежи поне 3 годинки с албанците и руснаците по мизерните гръцки затвори, а глобата не ми се мисли просто.
  • 2 Николай Николов

    4 2 Отговор
    На този тъпунгер то Гърция е необходимо да бъде пребит от бой
  • 3 непознат

    5 2 Отговор
    Направете го това в Гърция и ще лежите 20 години,тук в тази втора употреба държава ще го пуснат утре, даже и кафе ще му направят.
  • 4 ХомоВизантиополис

    1 1 Отговор
    Ако полицаите бяха от женски пол - НЯМАШЕ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!
    Пращайте само полицайки, когато си имате работа с гърци!!!
  • 5 гърцомраз килъров

    1 0 Отговор
    В Гърция не смее дори да се напие, защото се знае какъв е откачен, но тука е отървал мярката и сега ще плаща много евра за адвокати и такси тъпака....