3 Юли, 2017 12:18 2 347 7

Адвокатът на руснаците, нападнали полицаи: Случката е извадена от контекста

  • руснаци-
  • полицаи-
  • свети влас
Адвокатът на руснаците, нападнали полицаи: Случката е извадена от контекста - 1
Кадър Нова тв

Случката е извадена от контекста. Те не са оказвали съпротива на полицейските служители. Това заяви Петя Арнаудова, адвокат на руснаците, участвали в бой в хотел в "Свети Влас" .

От руското семейство казват, че не се смятат за туристи, тъй като притежават жилище в България и плащат редовно данъците си.

Бащата и синът са обвинени в причиняване на лека телесна повреда, a в неделя Районният съд в Несебър реши, че двамата трябва да останат в ареста.

Инцидентът с чуждите граждани се разигра на 29 юни в курорта "Свети Влас", където те имали апартамент. Според версията на обвинението се стигнало до спор с охраната на комплекса след употреба на алкохол. Когато се намесила и полицията, двамата руснаци атакували и служителите на реда. Полицай бил ударен в лицето, а друг - изритан в областта на бъбреците.

На свой ред задържаните твърдят, че са бити от охраната за пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    как да не са оказали съпротива
    гледахме видеото
    какъв суплес направи руснака на нашия полицай
    и прекратиха заснимането
    то 10 минути белезници не могат да им сложат

    Коментиран от #3

  • 2 Живеещ в затворен комплекс

    13 11 Отговор
    Повече съм склонен да вярвам на руснаците - живея в затворен комплекс с руснаци, които си идват само за лятото. Отношението на охраната към тях е презрително, защото руснаците не ги "черпят"! Казвам ви го сериозно - охранителите си искат я бутилка уиски, я "това-онова", защото охранителните фирми по ПРАВИЛО СА ОТ БИВШИ ПОЛИЦАИ ИЛИ ВОЕННИ и ако не им купуваш "подаръчета" си те снасят на новите "колеги" и ти правят засади по пътя за комплекса. Мръсотията в охранителните фирми е ОГРОМНА!! Руснаците не смятат, че са задължени да бъдат рекетирани по този начин от някакви чичковци, дето са там да им отварят бариерата и това ниво на корупция ще им коства задържане и дело! Достатъчно е, че са ги видели пияни и са се възползвали от нсъстоянието им с някаква провокация, като обида или нещо от сорта - после са извикали полиция и ето ти НОВИНАТА! Причината всъщност е съвсем друга - охранителите на комплекса им е трябвало да им помогнат, защото ТЕЗИ РУСНАЦИ им плащат заплатите - затворените комплекси си имат годишна такса на кв.м. от всеки собственик с която плащат на охранителната фирма, поддръжка на басейн и градина и т.н. Не ви ли се струва странно, че са се прибрали ПИЯНИ до комплекса и ТОГАВА става грозна сцена?!! МИСЛЕТЕ и после обвинявайте!!!

    Коментиран от #5

  • 3 оз военен

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Трима батки и двама милюционери не могат да се оправят с две пияндета, единият от които е чичак. Батките - айде, не са научени и във фитнеса тези неща не се учат, но милюционерите са много зле. Пияница се сваля на земята като го хванеш за ушите, или му направиш ключ на китка. Но откъде да ги знаят тези мурати в училището за милиционери?

    Коментиран от #4

  • 4 оз военен

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "оз военен":

    мурати = мурафети

    Наскоро имаше клип, как двама ц....нина пребиха полицай. Същата работа - милиционера подходи по пехливанската, вместо да ги натръшка на земята.
  • 5 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Живеещ в затворен комплекс":

    Може би живееш в затворен комплекс някъде в подмосковието?

    Аз вярвам на очите си и на БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ!!!

    Коментиран от #7

  • 6 юрист

    3 6 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: От руското семейство казват, че не се смятат за туристи, тъй като притежават жилище в България и плащат редовно данъците си...“ Не сте туристи , но НЕ СТЕ и натурализирани български граждани! С това ли обичайно се занимават руските граждани- собственици на ваканционен имот в България- с побоища над българските полицаи? Ха сега арест и бой до 101 и обратно- за да се научат, че България НЕ Е русия и че тук са ДЛЪЖНИ да уважават полицията и БЪЛГАРСКИЯТ закон! ЧУЖДЕНЕЦ ЩЕ УДРЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ В ЛИЦЕТО И В БЪБРЕЦИТЕ, А? ВЕДНАГА ЧЕРЕН ПЕЧАТ В ПАСПОРТА, ОБЯВЯВАНЕ ЗА НЕЖЕЛАНО ЛИЦЕ И ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Няма да могат поне 10тина години да посещават България!
  • 7 Бай хой

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Вярваш на българският полицай който не арестува разбеснелите се цигани с брадви и колове и не им повдигат обвинения за опити за убийства. Вярваш на българските полицаи които арестуват хора които не искат да бъдат снимани от босфортв и им повдигат обвинения за нанасяне на лека телесна повреда а всъщност такава няма кяк по закон да се повдигне.