Last news in Fakti

4 Юли, 2017 11:19 2 101 2

Роднински бой в центъра на монтанско село

  • вълчедръм-
  • черни връх-
  • бой-
  • монтанско

Няколко души са взели участие в саморазправата, пострадалите са откарани в болница

Роднински бой в центъра на монтанско село - 1
Снимка: Архив

Около 18.25 ч. снощи е получен сигнал на телефон 112 за възникнал скандал, прераснал в побой в центъра на с. Черни връх, общ. Вълчедръм.

Пристигналите на мястото полицаи установили, че скандалът е станал между 28-годишната Мария П. от с. Черни връх и 26-годишният Мариян Б. от същото село.

В скандала са взели участие роднини на двамата, като на 43-годишния Емил П. от с. Черни връх е нанесен удар в областта на главата, а на 31-годишния И.Т. е причинена порезна рана в областта на китката на дясната ръка.

Пострадалите са транспортирани до болницата в Монтана, където им е извършен медицински преглед и са освободени за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангава тут Мангава

    6 0 Отговор
    В днешно време е така. В богатство нямаш приятели, а бедност нямаш роднини.
  • 2 пст

    9 0 Отговор
    Цигания до шия...