7 Юли, 2017 13:21 2 642 5

Хванаха пожарникар с дрога (СНИМКИ)

  • дрога-
  • пожарникар-
  • наркотици
Хванаха пожарникар с дрога (СНИМКИ) - 1

Служител на пожарна безопасност във Видин задържан за незаконно притежание на наркотици, съобщават от прокуратурата.

В четвъртък около 18:15 ч., при извършена полицейска проверка на моста до гр. Димово, обл. Видин, е бил задържан служител в регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – П.П.

В управлявания от него лек автомобил са били открити 53.20 гр. амфетамини и 63.19 гр. суха зелена листна маса – канабис. Наркотиците били разпределени в отделни пакети и поставени между двете предни седалки на колата. Отделно, при претърсването на автомобила, в отделението за багаж на вратата от страна на шофьора, били открити 0.56 гр. амфетамини в пластмасова кутийка.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Видин. Образувано е досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс – незаконно държане на наркотици, с първото действие на което са извършени обиск, претърсване и изземване. Предстои внасянето на протоколите за тези процесуално-следствени действия за одобрение от съда.

П.П. е задържан за 24 часа по Закона за МВР, предстои с прокурорско постановление задържането му да се удължи до 72 часа.

Разследването по случая продължава под ръководството на РП – Видин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq bez konq

    15 2 Отговор
    Ми човека решил,сам да си дигне заплатата.Б.Б.направи от колегите си,дилари...е..х ти и държавата
  • 2 в държавата на Боко

    10 1 Отговор
    Ако държавата не се управляваше от пожарникар нямаше да има нужда пожарникарите да стават дилъри !
  • 3 912

    4 0 Отговор
    Това да не е един много тъп пожарникар ? Или него няма как да го хванат щото е на високо . Но пък наводни държавата с амфетово производно без миризма и особено токсично, много по отровно от обикновения амфетамин ,който до 1989 се продаваше в аптеките .Тогава не беше дрога , антидепресант . А след това стана дрога , защо ли ? Но какво от това че младежите се тровят с китайската синтетика , лев да пада . Уж има полиция и ДАНС , ама само дето ги има . А и какво могат да направят като наркоразпространението се държи от властта .
  • 4 anonimen

    1 0 Отговор
    pojarnikar ,polcai,mitnichar vse taa te sa te ,ami nie obiknovennite rabotagi s taa zaplata ot 460lv , i tolkova nama pod masata nama na masata ot kade da si uvelichim parite a?
  • 5 пумияр

    1 0 Отговор
    никелираните вежди са те издали!При 700-800 лв заплата как се поддържа мерцедес?