Last news in Fakti

10 Юли, 2017 12:16 1 879 1

В Търговище хванаха наркодилър

  • амфетамин-
  • дрога-
  • хашиш-
  • канабис
В Търговище хванаха наркодилър - 1
Снимка: Архив

Искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ на 37-годишния Илиян Ил. от Търговище за извършено престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс бе уважено от състав на Варненския окръжен съд.

Мъжът бе задържан на 6 юли 2017 г. на ул. „Пирин“ във Варна при специализирана полицейска операция по линия на наркоразпространението.

Автомобилът на Илиян Ил. бил е спрян за проверка. При претърсване и обиск на лицето са открити 1000 таблетки амфетамин, кристално вещество и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана.

Направените експертни справки на таблетките показали, че са висококачествен амфетамин с тегло 289,11 гр., а кристалното вещество с тегло 27,71 гр. се използва като съставка при производството на амфетамин. Претърсено е жилището на 37-годишния мъж в Търговище, откъдето полицията иззела 6 ампули метамфетамин.

При повторен оглед на автомобила на обвиняемия с куче са открити допълнителни количества таблетки и марихуана.

Илиян Ил. е обвиняем и по досъдебно производство на Районната прокуратура в Смолян, където е разследван за държане на наркотични вещества.

Определението на Варненския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 к2 служител

    4 0 Отговор
    Като не плаща където трябва !!!