Last news in Fakti

11 Юли, 2017 09:57 2 337 8

Тийнейджърът, блъснал туристи в Триград, може да е в Гърция

  • триград-
  • туристи-
  • катастрофа-
  • кристиян младенов

Трети ден продължава издирването на 16-годишния Кристиян Младенов

Тийнейджърът, блъснал туристи в Триград, може да е в Гърция - 1
Снимка: Архив

Трети ден продължава издирването на 16-годишния Кристиян Младенов, който блъсна група туристи в Триград. В акцията участват полицейски служители, доброволци, както и горски служители.

От полицията увериха, че скоро той ще бъде намерен. Не изключиха версията да е избягал в Гърция, тъй като става въпрос за граничен район.

Кристиян е от София, а през ваканцията си ходел в Триград при баба си и дядо си, съобщи Нова тв.

По случая прокуратурата в Девин е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Пострадалите се опасяват, че случаят ще бъде потулен и войната по пътищата ще продължи.

В болницата в Смолян са настанени петимата пострадали при инцидента. Състоянието им е стабилно. На една от пациентките предстои продължително лечение заради фрактура на таза. Тя ще бъде преместена в „Пирогов”, обясниха лекарите от болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 2 Отговор
    Ако е предприел това действие да избяга в Гърция, и ако има малко акъл, никога няма да го открият, нямате на представа каква бъркотия е в тази държава, абсолютно нищо не работи там!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ще го обявят за международно издирване. За да се крие ще трябва да си стои в Гърция и да живее нелегално без документи. Друг е въпроса, ако има достатъчно пари да си купи нова самоличност, но тоя келеш не е с възможностите на братя Галеви.

    Коментиран от #5

  • 3 да ве да

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ха ха нещо си в голяма грешка за гърците. Появи ли се сред хора там много бързо, ще направи впечатление на местните и ще го изпържат на полицаите. Гърците са страшни коцумболи уж никой не виждаш наоколо, а поне 3 чифта очи те наблюдават! Тоя едва ли има пари в себе си да го играе турист, така че ако е в Гърция много скоро очаквайте да го хванат, ако преди това не го докопат смолянските мечки!

    Коментиран от #8

  • 4 Родопчани не правят така

    4 0 Отговор
    Ха така!Момчето се оказа софиянче!!!!
  • 5 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Мисля че колата с която ги е цапнал говори достатъчно за състоянието на родителите му! А й дядо му цялоту стаду ша даде, наш Кристиян дъ съ уттърве!
  • 6 Враг

    5 1 Отговор
    Интересното е как така и поради каква причина не показаха родителите на този олигофрен малък. И защо не се потърси сметка на тези родители които е явно че са абсолютно безотговорни. Трябва да си понесат наказателна отговорност.
  • 7 Враг

    6 1 Отговор
    И ако беше убил някое от децата кой щеше да ги върне и как щеше да бъдат обещетени родителите тогава. Аз лично единственото което щеше да ми направи малко по спокойно е ако го разкъсам с собствените си ръце. И то пред родителите му за да гледат и страдат.
  • 8 Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "да ве да":

    Кво стана, спряха да го търсят, нали не познавах гърците, бебчо се е оправил в гърция, и си пие фрапето!ха ха ха