11 Юли, 2017 11:53 1 316 0

Нападателят от Шейново остава в ареста

  • шейново-
  • арест-
  • владимир стоянов

Владимир Стоянов твърди, че е невинен

Нападателят от Шейново остава в ареста - 1

Софийският градски съд остави в ареста Владимир Стоянов, който нанесе лека телесна повреда на Албена Гагова - акушерка в болница "Шейново". Мъжът е обвинен за това, че на 1 юли е ударил Гагова, след като лекарката е отказала да му предостави плацентата от раждането на съпругата му.

При удара в областта на главата, акушерката е изпаднала в безсъзнание, получила е мозъчно сътресение и счупени костици. Стоянов заяви, че е невинен и ще съдейства за доказване на обстоятелствата около случая. Срещу него в момента се води и друго наказателно производство за подпомагане на пребиваването на нелегални мигранти в страната.

Доводите за потвърждаване на мярката на Софийски районен съд са, че Стоянов е лице с висока степен на обществена опасност и има вероятност да извърши ново престъпление. Съдебният състав изтъкна като мотив и слабата психика на Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА