11 Юли, 2017 16:59 3 080 2

Иманяр изчезна в Руенско, издирват го от дни

  • иманяр-
  • изчезнал-
  • ясеново-
  • коджа кая
Иманяр изчезна в Руенско, издирват го от дни - 1
Снимка: Архив

Иманяр изчезна в Руенско. Преди няколко дни трима души от Бургас излезли на оглед в местност, намираща се между селата Билка, Ясеново и Снежа.

На мястото има скала, а в нея пещера. Един от мъжете изчезнал, а другите двама веднага са съобщили на Спешния телефон 112.

Иманярите обяснили, че са излезли за гъби. После обаче си признали, че всъщност са тръгнали да търсят злато. Това разказаха пред Gramofona.com жители на руенското село Ясеново.

Доброволци и полицаи претърсват района осми ден, но засега няма никаква следа от изчезналия мъж.

Местни разказаха, че тримата бургазлии отишли на местността Коджа кая. Разделили се, като уговорката била да се срещнат на върха на скалата, която се намира там.

Двамата бургазлии, единият на 60 години, а другият с година по-възрастен се пресрещнали, но третият 53-годишен мъж така и не се появил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2dw

    2 2 Отговор
    ми отишел е да смука ракия в кръчмата на Снежа. Е те там го тражите
  • 2 Тиквата

    2 2 Отговор
    Любител археолог изчезна в Руенско ...така би пишело в белите държави ...но в мутротиквенска България същите трябва да бъдат обирани от копоите на Мутротиквата Боко