Last news in Fakti

12 Юли, 2017 11:08 19 535 39

Спецчасти "удариха" циганско гето в Бургас

  • гето-
  • победа-
  • бургас-
  • полиция-
  • спецчасти

Полицията обискира склад за нелегален алкохол и цигари

Спецчасти "удариха" циганско гето в Бургас - 1
Снимката е илюстративна

Специализирана акция се проведе в циганската махала „Победа“ в Бургас. Рано сутринта в гетото са нахлули служители на Пето РУ, Специализирани полицейски сили към ОДМВР и отдел „Икономическа полиция“.

Униформените веднага се насочили към павилион на ул. „Владислав“, стопанисван от 59-годишната бургазлийка Ф. Т. След обиск в търговския обект били открити и иззети 93 кутии от различни марки цигари без акцизен бандерол.

Последвала проверка в къща на същата улица, в която живеела 30-годишната Е. А. В дома на бургазлийката служителите на реда намерили 600 къса цигари без бандерол. В съседната къща пък имало още 340 къса. Там са намерени още пет 10-литрови пластмасови туби с жълта течност с мирис на ракия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    141 10 Отговор
    Страхотно престъпление, само ни замазват очите. А какво става с истинските престъпници, който оглозгаха България?

    Коментиран от #23

  • 2 КЮНЕЦ

    85 2 Отговор
    А павилионът e бил законен нали :D
  • 3 Gost

    119 3 Отговор
    Това е пародия
  • 4 Нино

    119 5 Отговор
    93 кутии по 1 лев =93 лева колко е струвала акцията колко ченгета са участвали колко разходи са направени за да заловят 93 кутии ?
  • 5 Vandall

    174 4 Отговор
    Имам само едно питане:
    Наскоро гледах предаването на Мартин Карбовски, как в няколко цигански квартали в Пловдив, Бургас и София се продават свободно хероин , екстази и много други наркотици. Като на пазар - отиваш. даваш 10 лева и се друсаш. Та, въпроса ми е следния - кога истинските ракови клетки ще се премахнат от улиците, по които се раз хождам аз, семейството ми, децата на България?
    Интересен факт беше, че според информаторите - ромските дилъри си плащат на униформените и нямат проблеми. Така че драги ми спец части - с тия 20 кила ракия и 2 стека цигари, колкото и да се опитвате да ни затворите очите - няма да стане! Има и будни граждани, но не се притеснявайте - скоро ще се разбере!

    Коментиран от #12

  • 6 наивник

    127 2 Отговор
    Спецчасти и 600 БРОЯ! цигари...ама вие сериозно ли?
  • 7 ред

    104 2 Отговор
    Срещу циганите трябват закони а не акции без резултат.
  • 8 азсъм

    91 3 Отговор
    Хахаха за 3 стека цигари и 20 литра ракия :D Смешнициии
  • 9 Театър

    87 3 Отговор
    Имитация на дейност, циркаджии !
  • 10 Румео

    70 2 Отговор
    Стига глупости...Едно от най големите гета на циганските наркотрафиканти и разбойници е гр. Костинброд. Аз питам.... Защо полицията не действа там...Защото целия град знае че там полицайте се назначават по роднинска връзка и си пазят терена....Нещо повече... гр. Костинброд става свърталище за бизнес игрите на циганската анархия.
  • 11 шматката Жаснина Иванова

    49 3 Отговор
    сериозна акция!респект ве
  • 12 Борис

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Vandall":

    А дано,чул те господ.
  • 13 гост

    53 1 Отговор
    Ами събрали са цигари за следващия си протест. Тировете с нелегален алкохол сноват страната, наркотици където и да се обърнеш, насилие и безнаказаност, а спецчастите с невероятен услех от 20л. менте-ракия и няколко стека цигари?!? Къщите и постройките в махалата законни ли са? Спецчастите трябва да се занимават с големи неща, това може да го направи само един патрул за час. Поне не го пишете като нещо кой знае какво.

    Коментиран от #14

  • 14 всички

    27 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    пишете за 20 л . ракия ,a тя e 50л.Официално България печели от акциз на цигари и ракия,а наркотиците са избор на употребяващият!Да отиде 1 патрул,ами смелчаци липсват в днешната полиция....
  • 15 Мутрафуций

    37 1 Отговор
    Хахахах стига бе....цели 93 кутии цигари и 50 кила ракия....
    малиииии значи и у нас да чакам такава акция...цигари няма да открият ама имам 150 кила от това дето има жълт цвят и мирише на рИкия...

    Коментиран от #30

  • 16 ЪРП

    34 1 Отговор
    А, НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ НЕЩО ЗА РАЗКРИВАНЕТО И РАЗОБЛИЧАВАНЕТО НА УБИЙСТВОТО НА ВАЛЕНТИНА ОТ БУРГАС ОТ 2014 Г.???

    ЦЯЛ БУРГАС ЗНАЕ ,КОЙ Е ВЕРОЯТНИЯТ УБИЕЦ, НО НИТО ЕДНО ЧЕНГЕ НЕ ЗНАЕ И НЕ ПРЕДПОЛАГА НИЩО..........?!?!!

    ЗАМАЗАХА И ПОКРИХА ЯКО СЛУЧАЯ!!!!!!!!

    БИЛА СЕ ХВЪРЛИЛА ОТ МОСТА ОБЯВИХА, АМА НИТО ЕДНА ОТ ДЕСЕТКИТЕ КАМЕРИ ПО МОСТИКА, НЕ РАБОТИЛА И НИЩО НЕ СЕ ВИЖДАЛО .......РАЗБИРАШ ЛИ..........?????????

    А, ЧЕНГЕТО ,КОЕТО И Е БИЛ ГАДЖЕ ПОДАВА ЖАЛБА ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО И НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ,БЕЗ ДОРИ ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ НЕ СИ Е У ТЯХ.......!!????
    ........СЪЩО МНОГО ИНТЕРЕСЕН И ДОКАЗАН ФАКТ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........ИМА И ОЩЕ МНООООГО ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ............

    http://flagman.bg/article/79302

    http://flagman.bg/%D1%82%D0%B0%D0%B3/%D1%85%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D0%92%D0%B0%D0%BB%D1%8F
  • 17 миро

    26 1 Отговор
    комедианти от цирка" българия"
  • 18 Грую

    28 1 Отговор
    Абе аз ги знам и по физиономия и по име дето продават контрабандни цигари, но не те са проблемът. Това бедни хорица дето от тази контрабанда изкарват днес хляба на масата. Да не си помислите,че ги оправдавам. Осъждам контрабандата под всякаква форма, но примерно обикновения човек може да противостои като не купува контрабандна стока, защото тя може да е по-евтина, но със сигурност не знаеш какво е качеството, а то вероятно е и много по-ниско и купувайки го си сваляш и самочувствието и стандарта на живот, потребявайки боклуци. Полицаите би трябвало да се хвалят ако са хванали този, който е докарал камионът с фалшивите цигари ,а не дето са намерили две кутии цигари без бандерол в някоя циганка на пътя.
  • 19 1234

    26 2 Отговор
    Е...и какво от това?Това за голям удар ли го броите?Ставате смешни,тя държавата ни загива вие правите недосмаслени акции,че и се хвалите с това.Трябват акции които да накарат циганите да се стреснат,да започнат да се чудят къде да отидат за да не им разкриете далаверите,защото всеки там прави някаква далавера,вижте ги само с какви коли се движат и с какви пари разполагат,а ,НИЩО НЕ РАБОТЯТ. От това трябва да се страхуват,че ще им излязат далаверите на светло.Вие едни телефонни измамници не можете да хванете,какво впрочем правите?Защо тия депутати се подиграват с държавноста ни,защо не биват отзовавани от парламента?Какво всъщност прави данс?
  • 20 От Бургас

    28 2 Отговор
    Чудите се защо "само" 900 къса цигари и 50 литра ракия.Защото е в предната част на т.нар махала.Ако влязат навътре,а те не влизат защото ги е страх ще ги пребият.По принцип би трябвало м...лите да се страхуват от полицията а не обратното но.....

    Коментиран от #24

  • 21 Vasik Atanasova

    20 2 Отговор
    малко прах в очите на хората
    кого ли лъжат
  • 22 Na4o Kolyo

    5 3 Отговор
    To darjavata obira hilqdi pati ot naroda vie pravite reklama za 2 kutii tsigari I shishe rakiq

    Коментиран от #31

  • 23 Сашо Ром

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Боко":

    Да си жив и здрав.Постоянно съм тук и постоянно се обиждаме с расисти и прочие.Ти си първия умен човек който срещам тук.Много пъти казвам че няма цигани няма Българи,всички трябва да си понесем последствията от безаконията ни.Някои политици умишлено едва ли не,толерират ромските набези с цел да се създаде етническа омраза и проблеми които да отклонят вниманието на Българския народ от престъпленията на някой ДЪРЖАВНИЦИ,които обират и крадат Държавата ни.Затова всички които милеем за България,трябва да се хванем здраво за ръце и да потърсим сметка на тези които с всеки изминат ден ни докарват до бедност и какво ли не още.
  • 24 ОПЬЛЧЕНСКА 36

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "От Бургас":

    НЕ СИ ДОБРЕ ....ВЛАДИСЛАВ Е ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ
  • 25 Гого

    17 5 Отговор
    Недейте да гоните електората на Герб тоест ромите.

    Коментиран от #28

  • 26 Гост

    17 1 Отговор
    Преди две години купих 7 кутии цигари без бандерол от едни цигани в София Дружба . Буквално 50 метра по надоло ме спират двама цивилни полицай и ми направиха проверка , съответно намериха цигарите , завлекоха ме в районното и три часа давах обяснения от къде съм ги взел , написаха ми акт за 2000лв за тези 7 кутии. После ми направиха обиск в апартамента , изплашиха децата и жената . Държаха се с нас като с най големите престъпници , вулгарни и нагли к....та. Питам се , след като на мене ми написаха акт за 7 кутии -2000лв Колко ми трябва да напишат на циганите , и въобще ще напишат ли акт , или ще се разминат само с мъмрене. Ако правилно съм пресметнал за 600 кутии , акта трябва да е към 180.000 лева. Силно ме съмнява.

    Коментиран от #34

  • 27 незнайко

    15 0 Отговор
    НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ЧАДЪРИ ИМА, НО НИКОЙ НЕ КАЗВА ОТ КОГО !!!
  • 28 Чавдар войвода

    8 8 Отговор

    До коментар #25 от "Гого":

    М...лите са електорат на комунягите/БСП.

    Коментиран от #29

  • 29 Смях

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Чавдар войвода":

    Не пиши глупости! :D Всички знаем за кого гласуват циганите!

    Коментиран от #32

  • 30 пияча

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мутрафуций":

    замам мезето и идвам у вас кажи адреса
  • 31 Иван

    1 11 Отговор

    До коментар #22 от "Na4o Kolyo":

    е все ромите са ни виновни
  • 32 Чавдар войвода

    11 11 Отговор

    До коментар #29 от "Смях":

    Всички знаем, че циганите са електорат на комунягите, тролченце.
  • 33 гнида

    13 0 Отговор
    Прах в очите !
  • 34 Кольо кварталния

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Има ли купувачи ще се намерят и продавачи. Малко са те одрусали,що не купуваш от магазина? Спрете да купувате незаконна и крадена стока и предлагането ще спре!
  • 35 300

    6 0 Отговор
    Пълна пародия.............
  • 36 оня с коня е мека китка

    6 0 Отговор
    900 къса цигари означава 45 кутии! Ако действително така се бореха срещу криминалния контингент щяхме да сме сигурни, че подобна партида контрабандни или фалшиви цигари ще привлекат полицейското внимание. Проблемът е обаче, че махалата е пълна с незаконни цигари и алкохол, но вместо да раздрусат всичките и да им развалят бизнеса, те правят показна акция, че нещо вършат.

    До самия КАТ в Пловдив циганите предлагат на шофьорите всякакви контрабандни цигари, включително китайски "Джин нещо си", но никой не ги закача. Бедни хорица били и затова си затваряли очите... Абе, тези бедни хорица работят на някого, продават му цигарите и полицаите се правят на слепи! Ромът също трябва да спазва законите. За да се правят полицаите на ударени, най-вероятно някой им е наредил и те мълчат. А този някой вероятно е получил пари, за да бездейства, но това е просто хипотеза...Другата възможност е получените актове да не плашат ромите, защото нямат доходи и имущество на свое име и няма как да им се отнеме нещо. Ама тогава да се измени законовата база и за натрупани неплатени глоби да се влиза в затвора на поправителен труд...
  • 37 Garrincha

    2 0 Отговор
    Паляци ...
  • 38 Батман

    0 0 Отговор
    Кокошкарски новини
  • 39 МВР прес

    0 0 Отговор
    Проведена е спец акциза наГДБоБ МвР хеИ нАп в курника на дедо Спас. След щателна проверка са открити 2 бр яйца с неясен произход .За 72 ч е задаржан петела.Кокошките отричат да са замесени в укриването на данъци за скритите яйца.Някои ако има имА информация по случая нека се обади на 0999577...... Анонимност му е гарантирана