12 Юли, 2017 12:26 889 1

Депутат от БСП с обвинение за купуване на гласове

  • манол генов-
  • купуване на гласове-
  • бсп
Депутат от БСП с обвинение за купуване на гласове - 1
Манол Генов

Депутатът от БСП Манол Генов вече има обвинение за купуване на гласове. Той ще отговаря за това, че през март тази година е организирал предлагането и даването на 25 лева за глас на хора, живеещи в Асеновград. Това съобщиха от прокуратурата.

Целта била така той да си осигури повече гласове на парламентарните избори на 26 март. За същото престъпление е повдигнато обвинение и на Николай Христев от Асеновград. Манол Генов е с мярка за неотклонение „подписка“. Самият той не признава вината си.

На 20 юни главният прокурор Сотир Цацаров поиска снемането на депутатския имунитет на Манол Генов, след което той сам даде съгласие за провеждане на наказателно преследване срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЮНЕЦ

    5 1 Отговор
    Е защо хората си мислят, че само ГЕРБ купуват КЮМУРИТЕ ???