14 Юли, 2017 18:33 2 324 0

Екстрадират руснака, издирван за брутална гавра с деца

  • руснак-
  • арест-
  • сексуални гаври-
  • митрадевананда свамин
Екстрадират руснака, издирван за брутална гавра с деца - 1
Снимка: Грамофона

Състав на Бургаския окръжен съд допусна преди минути екстрадиране на руския сексгуру Митрадевананда Свами.

Председателят на съдебния състав Захарин Захариев остави в ареста 40-годишния руснак, който е издирван от Интерпол за брутални гаври с деца, пише "Флагман".

Тримата му адвокати обявиха категорично, че ще обжалват само решението, но и целия процес. Те определиха целия процес като фарс и подчертаха, че по време на делото са допуснати множество нарушения.

Между тях били, че на обвиняемия не е дадено правото да иска отвод на съда или прокурора, не е прието нито едно от представените доказателства, както и не са разпитани исканите свидетели, които можели да докажат за гоненията в Русия спрямо Митрадевананда и неговите последователи.

Решението може да бъде обжалвано в 7-дневен срок пред въззивната инстанция, като през това време руснакът ще остане зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА