15 Юли, 2017 13:51 1 306 2

Екстрадираме йога, обвинен в Русия за блудство

  • йога-
  • обвинен-
  • русия-
  • блудство

Адвокатите му бяха категорични, че има свидетелски показания, че той и неговите последователи, са преследвани и малтретирани

Екстрадираме йога, обвинен в Русия за блудство - 1

Бургаският окръжен съд разреши екстрадицията на руския йога Митрадевананда Свами.

Той е обвинен от Руската федерация в изтезания и блудство с две непълнолетни момичета, предаде БНР.

Решението може да бъде обжалвано.

Около десетина привърженици на Свами, очакваха делото му пред съда.

Митрадевананда Свами, сочен за водач на руска секс- секта, а официално представящ се за учител по йога, бе обвинен първоначално в отвличане и убийство на момиче.

Впоследствие от руската федерация, промениха обвинението в блудство.

Адвокатите му бяха категорични, че има свидетелски показания, че той и неговите последователи, са преследвани и малтретирани в Русия и не може да се гарантира неговата сигурност.

Има съмнения от международни организации, че на тях ще им бъдат предоставени човешки условия, ще им бъде предоставена защита.

Пред магистратите, Свами заяви, че е невинен, преследван е заради религиозните си убеждения и поиска политическо убежище у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо Ром

    1 4 Отговор
    Господа Съдий,не екстрадирайте човека,найстина вероятноста да го унищожат е голяма.
  • 2 УМЕН ГУЩЕР

    8 0 Отговор
    На гуруту в панделата ще му отворят всички чакри във всички възможни пози от тантра йога и ще го прекръстят на Брамапутра или Бременнамутра, все тая.