17 Юли, 2017 13:25 3 359 4

Откриха пенсионерка пребита почти до смърт в дома й

  • побой-
  • пенсионерка-
  • сливен
Откриха пенсионерка пребита почти до смърт в дома й - 1

70-годишна жена от Нова Загора е била нападната в дома си. Пенсионерката е настанена в болница с опасност за живота, съобщиха от полицията в Сливен.

Вчера около 8,35 часа на тел. 112 е получен сигнал от 38-годишен мъж, че е намерил майка си в безпомощно състояние в дома й в град Нова Загора.

Жената е откарана за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. За случая е уведомен дежурен прокурор към Районна прокуратура – Нова Загора. Образувано е досъдебно производство.

Служители на Районно управление на МВР-Нова Загора работят по установяване на извършителя, причинил телесната повреда на възрастната жена.

Към момента от полицията не съобщават дали нападението над пенсионерката е било с цел грабеж и дали има липси от дома й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грос

    17 2 Отговор
    Въпросът е дали те / м...лите /, или ние Българите?! Въпросът е на живот или смърт.
  • 2 Пенчо

    15 2 Отговор
    Убий ци***ин ,спаси Българин!

    Коментиран от #4

  • 3 Асен

    1 4 Отговор
    Защо си мислите,че само циганите са способни на такива деяния,нима българите неса .П.С не деля на българи и цигани !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.