Last news in Fakti

18 Юли, 2017 18:18 2 316 1

Запалиха колите на зам.-кмета на Лом

  • коли-
  • пожар-
  • зам.-кмет-
  • лом
Запалиха колите на зам.-кмета на Лом - 1

Пиромани са атакували с палежи шеф на общинска фирма и заместник-кмета на Лом, съобщава BulNews.bg. Тази нощ са горели двата автомобила на зам.-кмета по строителството Валентин Евтимов.

Леките коли с марки "Ауди" и "Фолксваген" са се ползвали от Евтимов и съпругата му и са били паркирани пред жилището им. Пламъците са били толкова силни, че огнеборците не успели да ги потушат бързо и автомобилите изгорели напълно.

В момента е назначена експертиза, която разследва дали пожарът е предизвикан умишлено, но се предполага, че става въпрос за палеж.

Предишната нощ пък е горяла къщата на шефа на общинската фирма „Чистота” в крайдунавския град Валери Пишийски.

Двата пожара се разследват от органите на ред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    5 3 Отговор
    Най после се започна със саморазправите.ББ И ЦЦ що не са там да видят кво става