Last news in Fakti

19 Юли, 2017 10:24 810 0

Сигнал за бомба евакуира дискотека за кратко

  • бомба-
  • сигнал-
  • дискотека-
  • приморско

Управителят подписал декларация за отказ от запечатване на обекта

Сигнал за бомба евакуира дискотека за кратко - 1

Сигнал за бомба наложи за кратко да бъде евакуирана дискотека в Приморско, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Около 00.05 часа тази нощ в Районно управление „Полиция” – Приморско е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в дискотека „Планета Самър” на ул. „Трети март” в Приморско.

Своевременно районът е бил отцепен, като посетителите на дискотеката изведени. Извършена е щателна проверка, но съмнителни вещи или предмети не са открити.

Управителят на дискотеката подписал декларация за отказ от запечатване на обекта, като нормалния ритъм на работа е възстановен.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Приморско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА