20 Юли, 2017 17:44 6 409 3

По 50 хил. лв. на ден "заработват" крадците по морето

  • крадци-
  • море-
  • кражби-
  • туристи
По 50 хил. лв. на ден "заработват" крадците по морето - 1

По 50 хиляди лева на ден изкарват крадците край родното Черноморие това лято. На прицела им са предимно хотелите и затворените комплекси, където почиват по-заможни туристи, сочи статистиката на МВР.

В Несебър и Слънчев бряг крадците са направили най-големите си удари засега. Само с 2 кражби от последните дни там апашите са се сдобили с 650 лева, 900 евро, три скъпи мобилни телефона и златни накити. Малко по-рано пък имало удар на 4500 евро от хотелска стая.

"Кражбите по хотелите и затворените комплекси по Черноморието са се увеличили драстично. Крадци от цялата страна атакуват сградите в курортите по морето, като най-голям е бумът в Слънчев бряг. Само за месец на територията на комплекса са обрани няколко апартамента в затворени комплекси, в които няма охрана", обясниха пред в. „Монитор“ от МВР.

Заради липсата на охрана, а на места и видеокамери, случаите се разкриват много трудно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тузлата

    23 1 Отговор
    Хем затворен комплекс, хем няма охрана, хем камери няма?!
  • 2 ХАХА

    14 2 Отговор
    ХА ХА ХА ЖУРНАЛИСТА НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ 50ХИЛКИ С 500ЕВРА НА ДЕН
  • 3 Тоз

    0 0 Отговор
    Значи,засиленото полицейско присъствие е,само по баровете