24 Юли, 2017 16:53 28 730 27

Единият от биячите от Созопол - човек на Митьо Очите

  • созопол-
  • митьо очите-
  • бой-
  • бикини-
  • георги джендов

Отговорните за мелето в бар "Бикини" с богати криминални досиета

Единият от биячите от Созопол - човек на Митьо Очите - 1

Голяма част от арестуваните за мелето в бар "Бикини” в Созопол са добре известни фигури в бургаския ъндърграунд, съобщава "Флагман".

Прокуратурата вече повдигна обвинения за хулиганство на петима души. Ако бъдат признати за виновни, те могат да отнесат до 5 години затвор. Не е изключено обвиненията да се преквалифицират, тъй като към тях най-вероятно ще бъдат прибавени и телесни повреди заради побоя над Христо Бардуков и охраната на заведението. От полицията съобщиха, че сред пострадалите е и 18-годишно момче.

Лейтенант на Митьо Очите - ръководител на група за специални поръчки

Безспорно най-много се отличава и най-дейният в мелето пред дискотеката Георги Джендов. 38-годишният мъж е с изтърпяна присъда като част от групата за наркоразпространение на Димитър Желязков-Митьо Очите. В началото на 2008 г. Джендов подписва споразумение с прокуратурата и получава 3 години и 6 месеца. Според държавното обвинение той е един от лейтенантите на Очите – ръководител на група за специални поръчки. Реално Джендов не изкарва и година в затвора. Той е сред първите от бандата, които излизат на свобода. Бургазлията е пуснат през ноември 2008 г., като мотивите на съда за това са, че към излежаването на времето в затвора са прибавени месеците в ареста, докато тече разследването по делото и предходни арести. Джендов има още прегрешения. Той се забърква в сериозни неприятности в началото на септември 2004 г. Тогава бургазлията е закопчан заедно с още 3 човека. Според ОД на МВР групата атакувала полицай, отзовал се на сигнал за побой в дискотека в сунгурларското с. Порой. Служителят на реда се легитимирал, но независимо от това четиримата се нахвърлили върху него. Униформеният бил принуден да се скрие в патрулката, но Джендов и останалите започнали да трошат возилото с метална тръба. Те ударили полицая и се опитали да му отнемат оръжието. При самозащита той гръмнал Джендов в рамото. Нападателите избягали с автомобил Dodge, но по-късно са задържани в Бургас. Към този момент Джендов бил с висящо следствено дело за изнасилване от 2000 г.

Брутална атака с мачете над страховития бос Камен Куката

Не по-малко интересна фигура е Пламен Русев. Той е разследван за мелето в "Час пик” в Слънчев бряг през лятото на 2013 г. Тогава с мачете е атакуван Камен Балбузанов, по прякор Куката. Страховитият плевенски бос и бандата му буквално са пометени от бургаската бригада. 30-годишният Русев отново се забърква в неприятности само няколко месеца по-късно. Явно окрилен от победата над Куката и хората му бургазлията напада с нож 33-годишен мъж. Според разследващите екшънът, разиграл се в 5 сутринта пред Компаса на ул. "Александровска”, е продължение на конфликт в дискотека. Пострадалият получава две прободни рани в корема, но за щастие се разминава без сериозно последствия. Дълго време се страхува да говори за нападателя си.

Рочата нарушил пробация за нападение на полицаи

Димитър Харалампиев-Рочата също е познат с избухливия си нрав. Бургазлията има няколко прояви в претъпкани заведения, досега минаваше между капките на родното правосъдие. Най-честата причина за това е, че свидетелите или потърпевшите често получават амнезия. Такъв е и най-пресният случай, в който беше замесен Рочата. Случката е от средата на април м. г. Заедно с него е и близкият му авер Георги Недялков – Дългия, който е и един от петимата арестувани след мелето в "Бикини”. Тогава двамата са обявени за издирване заради екшън със собственик на пицария на ул. "Морска”. Пострадалият първо посочва нападателите си, но после казва, че се е объркал и съдът се произнася в полза на Харалампиев заради липса на доказателства. Бургазлията се забърква в екшъна само ден след излизането си от ареста заради атака над полицаи. Въпреки че първоначално е заплашен от до 5 години затвор, Харалампиев се разминава само с пробация за дръзкото деяние.Това обаче ще утежни още повече ситуацията за Рочата, тъй като наказанието изтича в края на следващата година, т. е. то е в сила по време на случката в бар "Бикини”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    117 3 Отговор
    И защо не са обесени всите нарисувани тарикати от морето?явно мвр и на държавата им требват тез лица вършат им някаква работа друго обяснение няма
  • 2 пии със зеи

    85 2 Отговор
    Тия в бургаско си живеят още в 90те . Обаче има нещо сбъркано и странно уж все се бият, стрелят, взривяват и т.н. а всите живи !?!? Има нещо сбъркано ви казвам !
  • 3 racata

    72 17 Отговор
    Комунистите превърнаха тази прекрасна държава в мутренско гето....Циганите и бандитите са защитени и с права, а обикновенния българин е подложен на тотален геноцид !!! Трябва Революция !!!

    Коментиран от #7, #12, #16

  • 4 Батката с палката

    101 3 Отговор
    Абе пиша си аз, че само свободното носене на оръжие ще оправи работата ама не,,,,! Ако мутрата знае че при конфликт може да бъде застрелян като куче няма да е толкова ербаб !!!
  • 5 Spravedliviq

    60 1 Отговор
    Батка напълно си прав.В Америка е така.Тук трябва да се иэчистят всякакви боклуци.
  • 6 ддд

    35 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: те могат да отнесат до 5 години
    но могат и да не могат да отнесат......
  • 7 Герберасите на власта

    36 3 Отговор

    До коментар #3 от "racata":

    Вярно че отрочетата на комунистите създадоха групировките ,но за 27 години преход без чадър от сегашните управляващи едвали щяха да оцелеят и да са толкова нагли държава от ЕС ,а в заведенията вилнеят с мачете ,в късната емисия все едно излъчват новини от Сиера Леоне.
  • 8 Nikola

    39 2 Отговор
    Ето заради такива идиоти и покровителстващите ги държавата е на този хал. Щом имат наглостта да нападат полицаи смятайте какви протекции имат. А пък вие псувайте ченгетата, че много пари искали, не работели и т.н. Ти ежедневно като се занимаваш с такива, на другия ден го гледаш вън и ти се смее в очите в кола 100к+, с какъв стимул ще работиш?
  • 9 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    всичките не единия
  • 10 Спиросуид

    36 0 Отговор
    Не бяха лисици, круши, картофи ,доктори , санитари, за каквито се сети човек и от цялата тъпанарщина 30 г едно и същи с едната разлика че Терминал 2 заминаващи бележи ръст. Каква е тази прокуратура ако изобщо функционира това да не е пазар споразумял и се, хайде няма нужда ,в една правова държава по 200 г за такива гниди правораздават без споразумение
  • 11 Родриго

    21 1 Отговор
    Къде си Родриго Дутерте, плачем за теб !
  • 12 Гост

    50 1 Отговор

    До коментар #3 от "racata":

    С тази разлика ,че бащите на тези които наричаш" комунисти" , е такива боклуци ги затваряха, скъсваха им задниците от бой, и като видеха да идва полицай(милиционер) ,заставаха мирно,и се насираха прави. А тези които сега наричаш комунисти ,са си пишман-капиталисти. Виж младеж (защото явно не помниш тези години) Една известна сегашна страховита мутра 1987 година беше олимпийска надежда в борбата , и в пияно състояние преби няколко човека в един бар-просто да се покаже мъж. И беше осъден веднага на 7.5 години и да заплати общо 17 000 лева стари пари. И после един голям анти-комунист "Жельо" го пусна от затвора ,заедно с много други такива. Избийте си го от главата комунизъм или капитализъм, или кой строй какво е донесъл 30 години по късно. ИМА ДОБРО ИЛИ ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ ,ЖЕЛАНИЕ ИЛИ НЕЖЕЛАНИЕ ЗА СПРАВЯНЕ С ПРОБЛЕМИТЕ,В ЕДИН ОТБОР ЛИ СИ С БАНДИТИТЕ И ГИ ЗАКРИЛЯШ СРЕЩУ ПАРИ < ИЛИ СИ ВЪВ ВОЙНА С ТЯХ . Никой не иска да връща комунизма , а само тези полезни мерки на тогавашната власт , които правиха територията държава ,и населението нация.А те са присъщи и на всяка една силно развита неколониална капиталистическа държава. Не търсете оправдания на проблемите , там където те не са.
  • 13 Насо

    7 0 Отговор
    Каква Държава!
  • 14 Емо

    20 1 Отговор
    Трябва всеки да има право да притежава и носи оръжие. Както в Тексас ! Това ще изравни позициите на всички ! Няма да има банди, няма да има горили. Отначало ще има много жертви, но после нещата ще се уравновесят.
  • 15 Иво

    14 0 Отговор
    "Убавци". Да се чуди човек коя от тези маймуни да застреля най-напред. Вместо да излязат от ареста на носилка или в инвалидна количка, до 24 часа ще ги пуснат да си ходят по живо, по здраво. И следващата седмица пак
  • 16 България

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "racata":

    Комунистите? Едва ли си живял по тяхното време, защото в противен случай щеше да знаеш, че нямаше такива елементи!

    Коментиран от #23

  • 17 ОтличникаОтПсиходиспансера

    7 1 Отговор
    Сега ще си затраят свидетелите всичко ще забравят и ще ги пуснат без съд и затворче задъълго да им изгният мераците амин !
  • 18 ТРОПЧО

    14 2 Отговор
    СТИГА С ТЕЗ ВАШИГЛУПОСТИ СМЕШНИЦИТОЗ БИЛ НА МИТЬО ОЧИТЕ ЧОВЕКА ОНИЯ НА НЕЗНАМ СИ КОИ САМО ТРЕПАНЕ И ТВА Е 30 ГОДИНИ ТАРПИМ СЕ ЕДНИ И САЩИ ПЕДЕРАСИ ХОРА НА БОИКО АКО Е НЯКОИ СЛУЧАЕН ВЕДНАГА ЩЯХА ДА ГО ОПАНДЕЛЯТ СТИГА ВИЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИТЕ БЪЛГАРИ ЗАСПАЛИ
  • 19 Константин

    9 0 Отговор
    Господа съдий,сега пък какво ще попречи да не ги пускате до делото,тъй като РОЧАТА и сие,може да въздействат върху свидетели и потърпевши.Хайде сега да видим адекватни заповеди и решения.Стига тормоз на хората от разни смешни мутри.
  • 20 Пешо

    12 0 Отговор
    Не желая да храня в затвора тия боклуци с моите пари. Да ги застрелват или обесват веднага. Поне половин милион има за трепане в тая държава ( без да слагам в сметките циганите )
  • 21 заглавието лъже

    6 0 Отговор
    Как 1 от биячите ще е човек на Очите като е ясно, че всичките са негови хора. То е очевидно и пределно ясно..
  • 22 Клоун

    7 0 Отговор
    Какво ми говорите за,тия боклуци като за национални герои,те са единтвенно и само доказателство ,че смъртна присъда трябва да има!!!
  • 23 КЮНЕЦ

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "България":

    Имало е, но ти не си знаел ! Гледал си и си четял от каквото ти кажат, а не от каквото си искаш !!! Просто неудобните са изчезвали безследно!
  • 24 Фалшиви новини

    1 0 Отговор
    садам хюсейн и той си мислил за вечен,,,, а после на бесилка...брей..
  • 25 Хъво

    1 0 Отговор
    Хора има по голямо зло от циганите това са тия пръдлювци само като са по десет човека са маже иначе са аганца
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ААА

    0 0 Отговор
    До тук само 172 години затвор по американското законодателство за Джендов.Валерката да ходи да следи дали пазят тишина.