27 Юли, 2017 09:15 3 224 1

Убиецът от "Лаута" вдън земя

  • данаил божилов-
  • убийство-
  • лаута-
  • неизвестност

Полицията издирва лицето, разстреляло Данаил Божилов

Убиецът от "Лаута" вдън земя - 1
Снимка: Facebook, Данаил Божилов - в центъра

Продължава разследването на убийството в Пловдив от вчера, 26 юли. Полицаите издирват лицето, съпричастно за деянието.

Според шефа на Областната дирекция на МВР в Пловдив Атанас Илков към момента не е намерено оръжието, с което вчера е бил застрелян бизнесмена Данаил Божилов.

Припомняме, вчера, 26 юли, около 9.00 часа сутринта 43-годишния бизнесмен Данаил Божилов беше смъртоносно прострелян на алея в парк "Лаута" в Пловдив. Беше установено, че убийството е станало, когато мъжът е разхождал кучето си.

Според първоначалната информация мъжът е прострелян в гърдите, но съдебно-медицинската експертизата ще уточни детайлите, коментира зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов. Към момента няма информация на мястото на деянието да е имало свидетели.

По думите на Илков бизнесмена е бил убит с изстрел в сърцето. Полицията разследва и версията, в която стрелбата по бизнесмена е дошла вследствие на конфликт заради голямото и агресивно куче на Божилов. "Всички го описват като кротък и коректен човек", допълни Илков пред bTV.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    3 0 Отговор
    Да бе, повярвах ви!