Last news in Fakti

28 Юли, 2017 12:02 1 800 0

Хванаха издирван немски педофил във Велико Търново

  • задържан-
  • германец-
  • велико търново-
  • педофил
Хванаха издирван немски педофил във Велико Търново - 1

Германски гражданин, обявен за общоевропейско издирване, установиха великотърновски криминалисти. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

53-годишният германският гражданин Аксел-Петер Г. е обявен за международно издирване от германските власти въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата на гр. Берлин, ФР Германия с цел предаване за провеждане на наказателно преследване, за извършено престъпление – сексуална експлоатация на непълнолетни лица и притежаване на детска порнография.

Въз основа на приложените доказателства, прокуратура счита, че издирваният с ЕЗА германски гражданин следва да бъде задържан за 72 часа.

В този срок следва искащата държана да приложени ЕЗА в превод на български език и след преценка, дали отговаря на изисквания на ЗЕЕЗА, прокуратурата ще внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „ задържане под стража“ спрямо лицето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА