2 Август, 2017 17:27 4 785 0

Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ)

  • пико-
  • канабис-
  • бургас
Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Близо 40 грама саморъчно произведен метамфетамин /пико/, както и 10 грама суха зелена тревна маса /канабис/, са намерени и иззети след специализирана полицейска операция, проведена на вчера на територията на к-с „Меден Рудник” в Бургас.

Задържани са 28-годишният Д. М. и 37-годишният И. М., и двамата криминално проявени от Бургас. У първия от тях е открита саморъчно свита цигара със зелена тревна маса /канабис/, като при претърсване на дома му, разположен в бл. 29 в ж.к. „Меден Рудник”, са намерени и иззети: три торбички със суха зелена тревна маса /канабис/ и пет найлонови торбички с жълтеникаво кристалообразно вещество /метамфетамин /.

Открити са и прекурсори за производство на наркотични вещества, както и току-що приготвен метамфетамин, намиращ се още в тавичка от йенско стъкло.

Общото тегло на намереното наркотично вещество е близо 40 гр. метамфетамин.

Извършена е проверка и на 37-годишния И.М. от Бургас, като при личния обиск са намерени и иззети четири пликчета с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ с различен грамаж. И. М. е задържан за срок от 24 часа.

По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ)
Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ)
Задържаха двама с пико и канабис в Бургас (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА