4 Август, 2017 18:29 4 585 2

Шофьор стреля с пистолет след забележка в Шуменско

  • шофьор-
  • стрелба-
  • забележка
Шофьор стреля с пистолет след забележка в Шуменско - 1

Мъж стреля насред центъра на шуменското село Новосел с газов пистолет, след като му направили забележка, че фучи с висока скорост край играещи деца.

Екшънът се разиграл към 21,46 часа в четвъртък, когато в оперативната дежурна част на ОДМВР-Шумен е получен сигнал за изстрели с пистолет. На място веднага бил изпратен екип на РУ-Шумен, съобщи в. "Труд".

Установено е, че 30-годишният М.М. е произвел изстрели с газово оръжие и извършил непристойни действия. Мъжът е арестуван за едно денонощие и срещу него е образувано досъдебно производство за хулиганство, съобщават от полицията, без да уточняват подробности около скандала.

Според местни хора, арестуваният е Мехмед М., който имал преправена кола, подобна на бъги и вечерта я подкарал опасно по улиците. Юзджан Ахмед, чието дете играело навън, му направил забележка за лудото шофиране.

Разгневен шофьорът се прибрал у дома и се върнал с газов пистолет. С него имало и приятел с пушка, твърдят запознати. Те започнали да се разправят с Юзджан пред сладкарницата в селото, дори го ударили по ръката и гърба.

На мястото била извикана и линейка. От полицията не съобщават за потърпевши с травми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    18 3 Отговор
    От къде ги вадят тези пистолети тия хора?
  • 2 Ulavia

    42 0 Отговор
    Тоя се е изживял на престъпник пред дечурлигата и хубавите майки! Искал е да е мутра, играч. А и приятеля му и той сигурно го е раздавал селски гангстер :)))))