8 Август, 2017 14:01 12 532 18

Столичани, пазете се от тези жени!

  • джебчийки-
  • обир-
  • транспорт
Столичани, пазете се от тези жени! - 1

Добре облечени мургави жени от ромски произход опитаха да оберат пътници в трамвай номер 8 тази сутрин. За случката съобщи възмутена гражданка във Фейсбук, пише Блиц.

Младата дама е заснела крадливите ромки и предупреждава всички да се пазят от тях. „Ето ги двете мангасарки с очилата, които се опитаха да бъркат в джоба на хората в трамвая 8 !!!

И аз я виждам в същия момент... При въпроса ми: "А ма, какво правиш??? " , тя ми вика "Държа се!" Ама може би трябваше да й избия зъбите... ХОРА, ПАЗЕТЕ СЕ!!!!”, пише младото момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heil

    69 1 Отговор
    На детергенти, веднага!

    Мустакатият беше прав...
  • 2 Сънчо

    57 58 Отговор
    Наистина ли, все още не разбирате кой е на власт благодарение на тези орки , кой ги толерира , кой не променя законите в държавата а само се оправдава с тях.......Кой ли ? ХА ХА ! Ами ВСИЧКИ , КОИТО БЯХА И СА НА ВЛАСТ , СА ЕДНИ И СЪЩИ - БОЛШЕВИКИ ! Те нямат народност . Те имат "партии" и "идеали". Спете и пак не гласувайте или пак гласувайте за ......абе ви си знаете . Само спрете да се оплаквате !

    Коментиран от #3, #4, #16

  • 3 Гост

    22 9 Отговор

    До коментар #2 от "Сънчо":

    Ти, Сънчо, за кого гласуваш?

    Коментиран от #15

  • 4 ТАД

    15 11 Отговор

    До коментар #2 от "Сънчо":

    Айде казвай, като знаеш.... За кого???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лазар

    50 2 Отговор
    Циганската напаст няма да спре,става много лошо с тази сган мръсна.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Будната съвест

    63 0 Отговор
    Преди години трябваше да пътувам с автобус от провинцията за София.Чакахме на опашка за да влезем в автобуса.Тогава забелязах две м...лки да се приближават до една девойка която също чакаше да се качи.Бръкнаха и в чантата и и взеха порфейла.Побеснях ихванах за косите тази която бъркаше в чантата и.Съответно здравата я нашамарих.Другите пътници хванаха другата и пак бой.Ето така трябва да се действа.Веднага юмручно правосъдие за крадливите цигани.
  • 9 THE Black Cat

    20 1 Отговор
    Е ... две такива няма да пробват повече ( плюс м...ла който им беше уж охрана) а и да не забравя .. Имат нужда от мнооого добър стоматолог (протезист) ...
  • 10 anonimen

    8 1 Отговор
    i men me obraha ,adosah se i otidoh i sednah pred policiata .izliza edin policai ,kogoto poznavam ot kvartala i me pita .po rabota li ,a ne chakam da izleze nakoi djebchia .a ima edna ama ta e bremenna.. pribirai se che shce shce se vkarashc v bela .taka che ako gi vidite .boi i samo boi na masto i begaite .tova e. te kradat i vinagi imat po edna bremenna
  • 11 Хасан

    18 4 Отговор
    Трудови войски и за циганите и за циганките -25 г.и който се провени при Арман папа.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Боби

    9 0 Отговор
    На сапун
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Барчо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Въпроса ти е некоректен, защото за който и да гласува, няма значение. Тия си крадеха и при седесарите и при бесепарите и при герб.
  • 16 Барчо

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сънчо":

    Сънчоооо, Сънчо! Изказваш се неподготвен. В смисъл, че замесваш БОЛШЕВИКИТЕ. Точно при болшевиките, така нареченото Татово време същите тези мангасарки се криеха като дръгливи мишленца и се брояха за цяла София на пръстите на едната ръка. Бяха на отчет и не и даваха да дишат. Ако станеше кражбица ги привикваха и веднага се разбираше кой е "пакостника". Естествено след известно количество "съветване". Ядяха в Милицията бой до посиране. По онова време всички мангасари имаха РАБОТА и постоянно местожителство. И работата беше задължителна. Така че Болшевиките този въпрос го бяха решили и недей да приказваш глупости. Тези сега нямат нищо общо с тази дума.

    Коментиран от #17

  • 17 THE Black Cat

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Барчо":

    Човека е прав , имаше такова нещо , нещо като рестрикция , но , не за всички , имаше и такива така наречените ,,пеенки'' не ги ловеше нищо и като казвам нищо имам предвид абсолютно нищо , преди приблизително 20 години ходих на ,,гости'' при един от така наречените ,,Барони'' живееше в ,,замък'' и като го казвам чак не си вярвам , къщата беше ОГРОМНА , имаха си и прислуга ( пак мангали ест :) ) за които беше предназначен гаража т.е. живееха там за да съм по-точен къщата е в Костинброд
    Това което ме втрещи беше един папагал ,говорящ при това който викаше ( буквално) на ,,царицата'' МАМО , едно от въпросните ,,семейства'' което се е развило точно по сицилиански , в по-късни времена съм виждал част от тези ,,личности'' по главните булеварди в София , ест. за да откраднат каквото могат .
    Все пак да не отричам очевадното , колкото и да са необразовани ,неграмотни , ....и т.н. знаят как да станат ,,Барони'' т.е. не ги подценявайте !!! за тях това е бизнес , за Вас късане на нерви и неприятни моменти , просто бъдете на щрек когато ходите в района на Женският Пазар , Централна Гара и изобщо в централната част на София .... Късмет Ви желая !!!
  • 18 Кан Кубрат

    0 0 Отговор
    ЗАЩО НЕ ГИ ПРЕБИХТЕ, БИЛИ СТЕ ЦЯЛ ТРАМВАЙ БЪЛГАРИ СРЕЩУ ДВЕ ДАЛИТКИ?!?