Last news in Fakti

14 Август, 2017 15:36 3 353 0

Убийство на съпрузи, маскирано като пожар

  • габрово-
  • богданчовци-
  • пожар
Убийство на съпрузи, маскирано като пожар - 1

Съпрузи са били убити в габровското село Богданчовци, а извършителят е опитал да прикрие двойното убийство, като е запалил къщата на жертвите си.

В петък около 3.50 ч. на тел. 112 е постъпил сигнал за пожар в дома на възрастно семейство в Богданчовци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Габрово.

Веднага на място са изпратени два противопожарни автомобила и шестима пожарникари от областния град. След потушаването на пламъците, в напълно унищожената къща са открити телата на мъж и жена.

Извършената съдебно-медицинска експертиза установила, че смъртта на възрастните съпрузи е настъпила по насилствен начин.

Извършен е втори оглед на място. По случая е започнато досъдебно производство. Действията по разкриване на извършителя на тежкото престъпление се ръководят от Окръжна прокуратура – Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА