14 Август, 2017 18:47 7 039 13

Съдят травестит, изнасилил 13-годишно момче

  • травестит-
  • благовест молев-
  • пловив-
  • изнасилване

Освен блудството, 29-годишният Благовест Молев заплашил с убийство своя съседка

Съдят травестит, изнасилил 13-годишно момче - 1
Снимка: Facebook

Районна прокуратура в Пловдив изправя пред съда 29-годишния Благовест Молев, изнасилил момче, ненавършило 14-годишна възраст, заплашил с убийство жена и разбил вратата на апартамента ѝ.

Обвиняемият Благовест е предаден на съд за това, че на 13 юли 2016 г. в Пловдив, във вход на жилищен блок, извършил блудствени действия с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. Той е предаден на съд и за това, че на 18 септември 2016 г. в Пловдив в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамента на негова съседка, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: "Ей, този път ще те убия, ще те размажа", "Сега влизам, никой няма да може да те спаси" и други, като неговите действия били възприети и от други свидетели.

За случая бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия. Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля. Същият бил отведен в районното управление за изясняване на случая.

Обвиняемият Благовест е предаден на съд и за това, че на 21 октомври 2016 г. в Пловдив, в жилищен блок, повредил вратата на апартамента на същата съседка, като отправял силни удари с крак и засегнал целостта на лайсната и секретната брава. Двама от съседите в блока излезли да видят каква била причината за нарушеното спокойствие във входа, направили забележка на обвиняемия и отишли до апартамента, за да установят какво се е случило.Те видели, че съседката им била силно разтревожена и треперела от страх, след което подали сигнал в полицията.

По досъдебното производство са били извършени няколко експертизи, разпитани свидетели и др. Обвиняемият Благовест е с взета от съда мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    17 0 Отговор
    От 13.06.2016 - една година експертизи?
  • 2 qqqqq

    37 0 Отговор
    той има мъжка сила, женска злоба и използва к..венски номера.

    Коментиран от #4

  • 3 Говньо

    3 9 Отговор
    Това е ангел в човешко лице! Апостол на морала и етиката!
  • 4 гост

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "qqqqq":

    "То" има....
  • 5 Ърп

    19 0 Отговор
    Болен мозък
  • 6 Колю

    18 0 Отговор
    Лелче , този явно няма да те остави на мира и понеже няма държава си купи спрей срещу кучета и прасета. Пръскаш и ползваш онова дето се разточва тесто. Не знам как се казва .Едно дебело дърво с две дръжки от страни. Ползваш в главата му няколко пъти и в колената докато имаш сила. Не се притеснявай. Нищо няма да ти направят защото полицията това и очаква. Да се самооправяме и който оцелее. А тенденцията е да намаляват пенсионерите да не тежат на бюджета.Те тр...рсите и особено м...лите по-ценни ще излязат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ХАСАН

    16 1 Отговор
    Тоя да го хванеш и да го сложиш в турски зиндан..бой и е..ще го направят щастлив
  • 9 Иван

    22 1 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР!!!
  • 10 Диктатурата на либералното ТО

    12 0 Отговор
    Този може да се излекува,само с двуцолова тръба,дълга 40см,присадена на нужното за целта място.Закона вече е показал,че това са неговите глезени отрочета.Та от закона не очаквайте ред и справедливост,за съжаление на всички нормални хора това е жестоката реалност.
  • 11 Ядеитн

    14 0 Отговор
    Кво толкова се занимават с тоя повреден изрод. Бърза процедура и разстрел без много - много приказки и мотане. Толкоз
  • 12 77777

    9 0 Отговор
    Травестита мяса на политик ,,от него може стане депутат ,,таман е за Парламента
  • 13 съсед

    3 0 Отговор
    За изроди като дръзките крадци на коли, магазини, жилища, подпалвачи,варвари, хулигани нападащи деца, младежи, старци, за такива извратеняци от бандата на проституиращия агресивен,спинозен наркоман Благовест Молев, представящ се за Алексия от бардака свърталище утрепки бул.Никола Вапцаров 126, ет.4,ап.8 трябва да се въведе СМЪРТНА ПРИСЪДА !!!