17 Август, 2017 17:24, обновена 17 Август, 2017 17:25 5 000 2

Предотвратиха поръчково убийство в Мездра

  • поръчково убийство-
  • мездра-
  • полиция
Предотвратиха поръчково убийство в Мездра - 1
Снимката е илюстративна

Полицията е предотвратила поръчково убийство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Враца.

На 16 август е проведена специализирана полицейска операция от служители на Главната дирекция „Национална полиция“. Операцията е реализирана под ръководството и надзора на Районната прокуратура във Враца.

Извършени са действия по разследването – претърсване и изземване на територията на град Мездра.

В хода на разследването е установено, че в периода от 21 юли до 15 август, срещу обещана сума пари, М. А. (на 29 г.) е склонявал 27-годишен криминално проявен мъж от Враца да извърши убийство на друг негов съгражданин.

След 24-часовото задържане на М.А., с постановление на прокуратурата, мярката му за задържане е удължена за срок до 72 часа, а с определение на Районния съд от днес мярката за неотклонение е изменена в „домашен арест“. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Любител на реда и закона

    3 0 Отговор
    Не ми пишете инициали, а целите имена. Публикувайте и снимките им, за да видим физиономиите им. Едва тогава не биха повторили деянието си, пък ще служат и за пример на други "съйдейници".