Last news in Fakti

21 Август, 2017 12:16 13 969 44

Арабин напада малки момиченца в Бояна

  • арабин-
  • напада-
  • момиченца-
  • бояна-
  • баничарница

Столичният квартал Бояна пропищя от похотлив арабин, който системно закачал и задявал малки момиченца

Арабин напада малки момиченца в Бояна

Столичният квартал Бояна пропищя от похотлив арабин, който системно закачал и задявал малки момиченца, пише "България Днес".

За случая алармирали жители на квартала.

Последният инцидент е от неделя на метри от резиденцията на президента, когато маниакът преследвал 13-годишно дете и успял да го изплаши до смърт.

За инцидента съобщил във "Фейсбук и жител на квартала, който е успял да направи снимки на чужденеца. От разказа става ясно, че детето е отишло заедно с приятелка в местна закусвалня на ул. "Беловодски път".

Именно там работел сексуалният маниак.

"Този гнусен извратеняк гонеше по обед две 13-годишни момичета в квартал "Бояна". Късметлия е, че полицаите го хванаха първи", пише мъжът в социалната мрежа.

Щом видял момиченцата, арабинът започнал да прави неприлични жестове и поискал телефона на едното от децата.

Уплашени, те излезли от баничарницата и побягнали.

В този момент се обърнали и видели, че арабинът ги преследва. Децата успели да се скрият в най-близкия магазин, а маниакът останал отвън.

Очевидци веднага извикали полиция, а мъжът бил арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отвратен от тъпотии

    92 1 Отговор
    И какво чакат родителите на децата????

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Гражданина

    104 6 Отговор
    Ще го пуснат, до момента в който направи най-лошото с някое дете, изключително Жалко, че живеем в тая държава!
  • 3 ЛЪЖА

    11 67 Отговор

    До коментар #1 от "отвратен от тъпотии":

    Нали трябва да сме европейци бе-какво призоваваш ти комунист.

    Коментиран от #4

  • 4 Тито

    70 6 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЪЖА":

    Разстрел и за него и за теб.
  • 5 кобрети

    72 3 Отговор
    Защо ги търпите още в София тези абески а ???? Бой и кой откъде е......

    Коментиран от #14

  • 6 Българин

    71 2 Отговор
    Линч-само линч за тази гад.Никакви глупости като толерантност и евро ценности.
  • 7 Vasik Atanasova

    68 4 Отговор
    и тука ли се почна с това
    да ги спрем докато е време
    всички имаме деца
  • 8 толерастията е вредна

    73 2 Отговор
    Гнусна измет, Меркел ги довлече! След като тоя разпори няколко девойчета тя ще ви изкаже съболезнования, но преди това ще ви обясни, как е имал нужди, защото до вчера е карал само на магарета и овчици !?

    Коментиран от #9

  • 9 Azazel

    33 16 Отговор

    До коментар #8 от "толерастията е вредна":

    Не знам от къде си, но в София араби има още от времето на комунизма (бежанци с леви убеждения, приемани от държави като Сирия и т.н., или просто такива, които са сключвали брак с българи/българки), а през 90-те се появи и огромно количество икономически имигранти от арабските държави. Доста преди Меркел да пуска, когото и да е, а в Сирия да има и намек за конфликт, в София, на всеки ъгъл имаше дюнерджийница, в която работиха араби (случая явно е точно такъв), а квартала около Лъвов мост му викаха Малкия Бейрут/Багдад... Затова, вместо да се вряка безцелно напосоки срещу Меркел, ЕС и световният империализъм, е по-добре да се направи един обстоен анализ - кой какъв е и какво прави в България, а тези, които имат право да са тук (примерно, оженили са се за някоя българска мома, която си пада по резани кочове), да се държат изкъсо.

    Коментиран от #10, #12, #13, #19

  • 10 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    45 7 Отговор

    До коментар #9 от "Azazel":

    Да ама в комунизма арабите бяха като ангелчета.В последните години на "светлата ни демокрация" арабите станаха нагли и агресивни-ФАКТ... И станаха такива ТОЧНО заради толерантността и облизването им от странга на Брюксел и Меркел-та не ми се прави на големият разбирач-НПО-драскачо...

    Коментиран от #15

  • 11 бруталия

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "отвратен от тъпотии":

    А, ти какво чакаш? Да ти се отвори сесията на форума ли? Аман от зяпачи и филосови.

    Коментиран от #16

  • 12 толерастията е вредна

    42 6 Отговор

    До коментар #9 от "Azazel":

    Тоя като възраст да ти прилича на арабин дошъл по Тошово време ???? Тоя си е нов германски внос! Иначе толерастчетата, като теб са ми ясни от 9 клафенеца вода, ще донесете то ако ви нямаше и тия проблеми и тая измет нямаше да я има !
    Като си такъв "....аст" Заминавай в Германия да живееш с тях и да се озърташ по улицете, кога ще те изпердашат или думнат !
  • 13 а стига бе

    37 5 Отговор

    До коментар #9 от "Azazel":

    Е браво бе-сравни арабите от Бай Тошово време и от сега.Тогава бяха по-тихи и от водата.Абе с толеристи не ми се спори.Направо си го взимай тоя в къщи-ще останеш доволен.
  • 14 Public Owner

    32 7 Отговор

    До коментар #5 от "кобрети":

    Ела ти да ги биеш бе! В момента най-добрите ми приятели са за по 15 години в затвора защото наръгаха един маймун от африка, по-черен от черното и 1 м....л. За един бой влизаш в ареста за доста дългичко. Много сте надъхани в коментарите а наживо нищо не правите. В София за сведение най-много действаме да ги тормозим такива, ти от къде си та толко знаеш. Цяла Бълхария обикалям и в другите градове са плъзнали много повече от тук, като имаш предвид, че тук е и столица и идват всякакви!!!

    Коментиран от #24

  • 15 Azazel

    28 11 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛНО ми писна от спама тук":

    Oу, като ангелчета били?! Май не ти е известно, че в 70-те и 80-те години част от тези "ангелчета" бяха обучавани в специални лагери за терористи тук от службите ни, с цел да се върнат в държавите си (Алжир, Сирия, Йемен, Ирак, Йордания, Ливан и т.н...) и да участват в дейността на местните партизански организации и фракции (тип: "Национално-освободителното движение" в Алжир, „Народното движение за освобождение” – Сирия, Военна организация „Партизански сили” на Иракската, Йорданската, Сирийската и Ливанката комунистически парти )? Други (като Исмет Шабан Тюркмен, наричан Стария Фатик) пък се използваха от ДС за т.нар. "специфични търговски операции (разбирай - контрабанда с наркотични вещаства, оръжия и т.н.), а след това положиха основите на българската мафия... Това ли са ти "ангелите", или и ти си падаш по резани кочове?

    Коментиран от #18

  • 16 Бенц

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "бруталия":

    Ако е някой БГ учител тези родители веднага ще му скочат но от арабелите ги е шубе....

    Коментиран от #40

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Реално ми писна от спама тук

    21 5 Отговор

    До коментар #15 от "Azazel":

    Но не са правили проблеми у нас бе -схващаш ли разликата троле??? Тогава не смееха да гъкнат..Толераст смешен.. Мисли кога пишеш нещо бе.. И си слагай повече плюсове-та да станеш и по умен...
  • 19 Знаещ

    29 2 Отговор

    До коментар #9 от "Azazel":

    Ти не знам от къде си, но в София последните няколко години се наводни с араби. Даже и по Витошка взеха да се мъкнат. И гадното е, че са само мъже на групи. А на Лъвов мост и в района е направо страшно И всичко стана за няколко години. Колкото и да ви плащат поне за неща, които са очевадни и всички виждаме какви са не лъжете, защото ставате наистина смешни и жалки. P.S. До преди няколко години също имаше, но бяха многократно по-малко и не се набиваха на очи. Сега е страшно. Имам позната, която живее на Раковска и Сливница и след като два пъти я преследваха и задяваха тълпи от араби започна да се движи само с такси.

    Коментиран от #20

  • 20 Azazel

    14 15 Отговор

    До коментар #19 от "Знаещ":

    Изглежда си от скоро в София, от новите "софиянци", ама аз съм в София, откакто съм се родил (преди около 40 години) и ти гарантирам, че по Витошка още през 90-те имаше бая араби - продаваха хашиш, мотаеха се около едно-две популярни тогава заведения и казина, и прочие. В района на Лъвов мост също не са станали повече, а за Сливница и Раковска - там, на Сточна гара си взимат рейсовете към общежитието във Военна рампа, затова се мотаят на тълпи в района. И понеже ти, коментатор #18 и коментатор #12 явно сте със забавено развитие и като играчки на пружини веднага скачате да джафкате срещу всеки, който нещо не е на 100% съгласен с клишираните ви заучени фрази, а и, може би, защото някой на вас ви плаща за глупостите, които пишете, смятате, че и на мен някой трябва да ми плаща - да ги оспорвам, ще попитам - кое точно написано от мен ви навежда на мисълтта, че съм толерантно настроен кам арабите (на ваш език - "толераст"), "НПО-трол" и не знам си какво още? Единственото, което твърдя, е че проблемът с арабите в България изобщо не е нов и няма нищо общо с Меркел, а с неработещите ни държавни структури (Дирекция "Миграция", Агенция за бежанците и т.н.).

    Коментиран от #21

  • 21 Знаещ

    24 5 Отговор

    До коментар #20 от "Azazel":

    Тия глупости ги пиши на някой друг. Живея в района на Витошка от както съм се родил. Част от къщата ни е била срутена от бомба през втората световна война. Сам си направи сметка дали нашия род е от новите софиянци. Това е и причината когато чета откровеннни лъжи да си мисля, че някой ти плаща. Сега арабите са многократно повече от преди и това е факт. Преди пет години на моята позната не и се налагаше да ходи с такси. Това също е факт.

    Коментиран от #22

  • 22 Azazel

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "Знаещ":

    Oк, аз живея в района на Паметника Левски, откакто съм се родил (не знам дали това е преди теб, или след теб), но за пореден път, без никой да ми плаща (и през ум не ми минава защо някой би ми платил за подобно нещо), казвам, че проблемът с арабите в София изобщо не е от вчера. Естествено, че с годините стават все повече и повече - проста логика - ако в последните 25 години годишно в България идват по хиляда (примерно, не знам колко са) араби, то днес ще са два пъти повече от преди десет години и 25 повече от преди 25 години... Но това са икономически имигранти, които нямат никаква връзка с бежанските потоци и Меркел - просто, поради някаква тяхна си причина (гадже/брак, учили са/учат тук, познат/приятел/роднина им е предложил работа и т.н.), са решили, че искат да живеят в България и държавата не е направила нищо да им попречи (забележи - казвам го с критичен тон, не съм отворил широко портата и няколко НПО-та да ги посрещна!). Тези, които са се запътили към Меркел, изобщо нямат никакво намерение да се застояват в България, те само ни използват за междинна спирка и се възползват от любезните услуги на каналджиите ни (които най-вероятно пък се ползват с протекции /срещу добро заплащане/ от службите, които трябва да се борят срещу това), така че би било по-логично за проблема с арабите в България да виним Бойко Борисов, не Меркел (ама, явно в този форум логиката е рядко срещано качество).

    Коментиран от #23

  • 23 Знаещ

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "Azazel":

    Не ми се спори, но не си прав. Точно Меркел е виновна. В Европа има места където не се живее от араби и черни. И всяка година става все по-зле. Това, което ти го написах и за София е вярно, въпреки че заради ниския си стандарт сме сравнително пощадени. Но това не значи, че сега не е много по-зле от преди пет години. Всичко което написах в горните ми коментари е неоспорим факт. P.S. Ето ти още една тема за размисъл: "Мигрантите в Германия са свързани с 69 хил. престъпления, извършени или осуетени в първото тримесечие на 2016 г., пише Ройтерс, позовавайки се на данни на германската Служба на федералната криминална полиция."

    Коментиран от #25

  • 24 кучето шаро

    8 6 Отговор

    До коментар #14 от "Public Owner":

    Жалко че , не си бил с тях и после в затвора доживот ......
  • 25 Azazel

    7 6 Отговор

    До коментар #23 от "Знаещ":

    Не знам някакъв когнитивен проблем ли имаш, или какво, но разговорът тук е за България, не за Германия. Не съм казал, че Меркел не е виновна за проблемите с арабите в Германия, а, че не е виновна за проблемите с арабите в България. И, да, на много места в Европа (Франция, Белгия и Великобритания) има изключително сериозни проблеми с арабите, но и там Меркел не е виновна - просто тези държави са си взели араби като работна сила след втората световна война и голяма част от проблемите са с наследниците им, а наличието на големи такива общности, неминуемо води до постоянното разрастване на диаспората им. Точно затова, още в първия си коментар (#9) изразих мнение, че вместо да врякаме срещу Меркел (не сме немски избиратели и данъкоплатци, че да решаваме каква трябва да е политиката на Германия), трябва просто да затегнем мерките срещу арабите тук, но, форумните тролове явно решихте, че щом не врякам срещу Меркел, значи съм "толераст" и "НПО-драскач"...
    P.S. Статистиката, която вадиш за Германия, нали знаеш, че не включва само арабите, но и всички други имигранти, в т.ч. и българите там, а според доста мои приятели, които живеят в Германия, огромна част от българските имигранти там са цигани и етнически турци, и се занимават най-вече с престъпления?

    Коментиран от #28, #35

  • 26 базар

    11 1 Отговор
    плитко заравяне
  • 27 Госпожицата​.

    18 2 Отговор
    Такъв се хваща,води се някъде и се пребива с камъни,после се връща и се хвърля пред джамията в бял чаршаф,няма да посмеят да закачат момичетата повече.
  • 28 Знаещ

    19 2 Отговор

    До коментар #25 от "Azazel":

    Меркел е виновна за арабите в България. Няма български политик , който доброволно да дава по 1050 лева на бежанец месечно при положение, че в България има работещи българи, които взимат по-малко и то те съвсем не са малко, а за пенсионерите да не говорим. Българин работил 40 години взима 4 пъти по-малко от емигрант, който си клати краката по цял ден. Ако поне малко си чел ще знаеш, че страни, които не приемат араби и чернилки Меркел им налага глоби и ги заплашва непрекъснато. Вече не само унгарците, а и поляците, и чехите се чуди бабата с какво да ги заплаши и глоби.

    Коментиран от #39

  • 29 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

    20 2 Отговор
    Като има снимка на болния маняк,намерете го и просто го пребийте.Не заслужава да живее и да се държи по тоя начин на невинни дечица...
  • 30 гост

    19 1 Отговор
    Заклевам се ,ако причинят подобно на моите близки хора,ще го направя на инвалид за цял живот.Смърт за тези превъртяли хора,без значение от каква раса или произход.
  • 31 Стар софиянец

    17 1 Отговор
    Араби в София е имало още при социализма, но това бяха предимно оженили се в България студенти и техният брой беше пренебрежително малък. Дори около джамията и особено по Мария Луиза и Лъвов мост никога не е имало араби до голямото им нашествие в Европа.
  • 32 пияната тояга

    17 1 Отговор
    бой до спукване за тоя, и повече няма да налита така
  • 33 Стига права и свободи,има и задължения!!

    10 3 Отговор
    Сега е Време-разделно,всеки се оправя сам.Тези които не могат да си защитят децата,а живеят в този богаташки квартал и имат средства
    и възможности за това, ще бъдат асимелирани от по дръзките и нагли пришълци от 15 век.Закона на джунглата със бурка и Коран в ръката..
  • 34 ИВАН

    10 2 Отговор
    Не им ща дюнерите, ни закуските, нито нищото ... а тука все уж българи, а само спорим за глупости - те нещата са очевидни.
  • 35 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Azazel":

    Някой разбичкал кошера с арабелите, поставил те в поза партер, смъкнал ти е гащите, разтворил ти е бузките, мазнал те е е с вазелин, сложил е табела и бие тъпана, а ти предпочиташ да обвиняваш тия дето те клатят, че и да им плащаш. Освен това защитаваш този някой?! Или не се развиваш добре или си някакъв хомо-мазохис изпитваш кеф от всичко това. Хубавото в случая я, че единствените хора, които биха ти повярвали са със същите наклонности и слава Богу сте нищожна част.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ангел

    10 1 Отговор
    Защо не се върне Светата Инквизиция,която вместо да гори вещици да гори друговерците мюсюлмани.Папата е глобалист след като проповядва толерантност към враговете на христиснството.На него първо ще му отрежат главата като глава на христианите католици и кръстоносци.Време е всички да поумнеем.
  • 38 Питанка

    13 2 Отговор
    Кой е чел Ориана Фалачи да се обади.Иначе останслите коментарии са празнословие и скудоумност.Има 1религия и тя е нс Истинския Бог.Ислямът е религията на Сатаната противникът на Христос.Елементарно Уотсън.
  • 39 Azazel

    4 8 Отговор

    До коментар #28 от "Знаещ":

    Явно наистина имаш сериозни когнитивни проблеми и всякакъв спор с теб е напълно излишен. Но, в интерес на истината и на това, че някой, който няма информация, може да ти прочете глупостите и да реши, че са истина, ето няколко факти: България не приема бежанци, защото "Мерекел така казва", а защото през 1992 г. е ратифицирала Женевската конвенция (за статута на бежанците). Квотите за разпределение на бежанците в ЕС не са наложени от Меркел, а са гласувани от 28-те членове на Съюза и цитираните от теб държави единствени гласуваха против, поради което и отказват да приемат бежанци от други държави в ЕС, съобразно квотата си. България гласува ЗА квотите, не защото Меркел така каза, а защото като погранична държава, сме заплашени от бежански натиск, с който може и да не можем да се справим сами. В момента обаче местата за бежанци тук са запълнени на под 20% (бежанците в центровете са под 1,000 човека!), а цитираната от теб сума е за издръжка и включва разходите за персонал, консумативи, преводачи, социални работници и т.н. - тоест парите отиват за български работници и фирми. Бежанците получават на ръка месечно от тази сума едва 65 лв... И, за да приключим темата, "героят" на тази статия не е бежанец, дето "взима пари да си клати краката", а очевидно работи и е икономически имигрант. За това - въпросът - какво прави в България, не е към Меркел, а към Дирекция "Миграция" на МВР...
  • 40 АЙДУКРАТ

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "Бенц":

    Кастрация!!! Бой с тояги и затвор - както е в техните така наречени държави!!!
  • 41 Кума Лиса

    3 0 Отговор
    За тяхната култура да си любител на детска плът си е закон. Педофилията е разрешена от Корана. Според законите на шериата/ислямското право/ настъпването на пълнолетие при момичетата е от 9-годиншни, а при момчетата от 12-годиншни. Пълнолетието се определя по вторичните полови белези. На 15 години всички се считат за пълнолетни, дори ако такива белези не са налице. Содомията с дете също е разрешена.
    "Тези, които си мислят, че модерният ислям е загърбил тези практики, трябва само да видят снимките и видеоматериалите и да чуят думите на Аятолах Хомейни (Иран) – най-известният ислямски духовник на 20-ти век: „На мъжа е позволено да получи сексуално удоволствие от дете, даже и то да е още бебе. Ако обаче мъжът причини трайни увреждания на детето, той трябва да му осигури бъдещето и издръжката.... Всеки баща, който ожени дъщеря си толкова рано ще има постоянно място в рая.” www.blagovremie.com/.../масова-сватба-на-деца-организира-хамас
  • 42 Ван Дам

    4 0 Отговор
    Предлагам арабинът да бъде изнесен на обществено място и това да бъде нннаказанието му.. Подобни са наказанията в арабския свят
  • 43 Ван Дам

    3 0 Отговор
    Арабинът да бъде измъден на обществено място и това да е наказанието му.
  • 44 Джанго

    1 0 Отговор
    Ако беше на нашто момиче от Шекер махала щеше да е с отпорен задник от е...е!