22 Август, 2017 22:01 1 566 4

Рецидивист хвърли брадва по полицаи

  • рецидивист-
  • полицаи-
  • брадва
Рецидивист хвърли брадва по полицаи - 1

Рецидивист с 11 присъди застава пред съда за дванайсети път, след като хвърли брадва по полицаи. Компания на 43-годишния Асен М. в съдебната зала ще правят Александър М., на 39 г., Лиляна М., на 45 г., Янка А., на 22 г., и Николинка Ф., на 49 г., защото също участвали в разправата с полицията. Районна прокуратура – Пловдив, ги обвини в хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта. На 11 април т. г. в дежурната на полицията бил получен сигнал за сбиване.

Трима полицейски служители били изпратени на посочения адрес, като пред къщата чакали двама души, които обяснили, че в дома им влязъл Асен, който ги нападнал безпричинно и започнал да ги удря.

Полицаите отишли в дома на нападателя и му поискали документ за самоличност. В отговор Асен започнал да ги обижда, извикал им: „Изчезвайте“, след което хвърлил срещу тях брадва.

В това време пред къщата се събрали хора, Асен направил опит да избяга, но бил задържан. Тогава Александър и Лиляна започнали да бутат полицаите, за да помогнат на Асен да избяга. Янка и Николинка също опитали да възпрепятстват ареста и накрая и петимата били задържани.

Асен е в ареста и към момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АГЕНТ ТЕНЕВ

    9 0 Отговор
    А НЯМА ЛИ КУРШУМ МЕЖДУ ВЕЖДИТЕ....?
    ЩОТО АКО БЕШЕ НЯКЪДЕ В ЧУЖБИНА,ТОВА ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА....
  • 4 шшш

    6 0 Отговор
    отгоре на всичко,ще накарат от БХк-.ви и др.соросоидни кърлижи, да им се извинят..