Last news in Fakti

23 Август, 2017 14:12 5 909 6

Полиция пази блока на 15-годишния Иван в Бургас

  • бургас-
  • меден рудник-
  • иван-
  • убийство-
  • никол

Властите осигуряват денонощна охрана, след като близките на задържания са получили заплахи за живота си

Полиция пази блока на 15-годишния Иван в Бургас - 1

Полиция пази блок 96 в бургаския комплекс „Меден рудник“, където живее семейството на 15-годишния Иван Иванов, обвинен в убийството на 11-годишната Никол Йончева. Полицейски патрул е изпратен на мястото днес за осъществяване на денонощна охрана, след като близките на задържания са получили заплахи за живота си.

“Стоя заключена вътре. Страхувам се да изляза“, сподели пред "Дарик" майката на Иван - Донка Петрова.

„Синът ми не е убиец. Той е набеден. Даже, когато в нощта на трагедията, сестра му прочете в интернет за смъртта на момиченцето и ни каза, Иван само пророни: "Горкото дете"! Иван не е способен да извърши престъпление, сподели Донка.

Междувременно в съседи на семейството вече подготвят подписка в подкрепа на Иван. Близките му обявиха, че ще демонстрират в негова защита и пред Съдебната палата в Бургас. По-рано днес беше погребана малката Никол. В траурния парк пристигнаха десетки съученици, приятели и близки на загиналото момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    7 0 Отговор
    Най-вероятно има още един замесен в убийството. Да наречем, че "другия" замесен в убийството е убил 11 годишната, а накрая Иван да прикрива убийството, а "другия" да е избягал, защото нещо много е разбъркан това убийство... уж не са се разбрали къде да пушат и хоп убийство, пък после казаха,че 11-годишната не позволила тоя да я целуне, след това казаха, че има още някой замесен... Нещо много е объркано...
  • 2 БАЙ МИЛЕ

    6 3 Отговор
    ТОЯ БОКЛУК ИВАН Е ЗА ТРЕПАНЕ...НЕГО ТРЯБВА ДА ГО ДЕБНАТ ЗА ДА ГО ЛИКВИДИРАТ......
    КАКВО СА ВИНОВНИ БЛИЗКИТЕ МУ....?
  • 3 Спонтанен въпрос

    0 0 Отговор
    ... ако Иванчо я е намушкал толкоз зверски КЪДЕ Е КРЪВТА ПО ТЯЛОТО МУ? КЪДЕ СЕ Е ИЗМИЛ? КАК НИКОЙ НЕ ГО Е ВИДЯЛ ИЗПРЪСКАН С КРЪВ???

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Спонтанен въпрос":

    Е нали е признал че е убиец
  • 5 filo

    1 1 Отговор
    Майка му откъде знае,че не е той. Щом са го окошарили, значи има защо и смятам, че накрая сам ще си признае.
  • 6 КЛОУНЪТ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спонтанен въпрос":

    Абе ПАЛЯЧО МНО СИ ЗЛЕ