Last news in Fakti

24 Август, 2017 20:51 8 089 12

Откриха отпечатъци на Иван по ножа, с който е убита Никол

  • убийство-
  • бургас-
  • асансьор-
  • иван
Откриха отпечатъци на Иван по ножа, с който е убита Никол - 1

Открити са следи от Иван по ножа, с който е убита 11-годишната Никол в бургаския квартал “Меден рудник”. Това пише в. Труд. Вече са готови първоначалните експертизи, според които по острието има кръв на жертвата, а други следи са от Иван.

Ножът е бил намерен във входа на блок 108, където извършителят го хвърлил, след като в асансьора наръгал смъртоносно Никол.

„Авторството на деянието е категорично доказано”, коментира наблюдаващият прокурор Ангел Ангелов по повод твърденията на майката на Иван и съседите, че младежът не е способен на такова деяние. Друг е въпросът дали е осъзнавал какво извършва.

Тепърва ще бъдат назначени експертизи в тази насока, добави прокурор Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    24 2 Отговор
    Ей това са днешните 15 годишни онанисти. Цял ден гледат порно и лъскат бастунчетата. Друго си е на село да имаш млада магаричка. Язък за момичето. Отиде курбан. Па Иванчо в затвора ще го направят Иванка. Но малко ще му е.
  • 2 qqqqqqqq

    24 2 Отговор
    Това му викат ДЕМОКРАЦИЯ няма контрол, няма прилагане на закона. Ако имаше контрол такива с извинение дебилчета щяха да са под наблюдение. И ако имаше прилагане на закона богаташите и техните наследници, циганите и всякъква друга сволач нямаше да си развяват коня. Редът, дисциплината, моралът крепи държавата. Добрите, честните, умните и работливите хора трябва да са геройте на нашето време, а не мутрите, бабаитите, наркопласьорите и т.н. Има една приказка в библията че: За греховете на родителите, плащат децата. Не се знае какви хора са били родителите на горкото момиченце.
  • 3 КАЗАНОВА

    17 1 Отговор
    ТОВА К...ЛЕ ДА НЕ ЛЪЖЕ ОТИВА В ПАНДЕЛАТА ТАМ ЩЕ МУ СЦЕПЯТ ЗАДНИКА АА ЗАБРАВИХ И ЩЕ СВИРИ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Gost

    10 0 Отговор
    На дръвника!!!
  • 6 един

    20 3 Отговор
    ЕЙЙ, те голема работа са открили бе, и то чак 5 дена след случая.... Досега требаше тоя вече да е дежурен по свирки в затвора и да лъска обувките на копачите в урановите мини, а после като възмъжее, да почва и той да копа... Не бил осъзнавал видите ли, ами тогава той и няма да осъзнае че е в затвора, и че копа уран, вкарвайте го там и готово, какъв е проблема? Аз ще ви кажа- проблема е, че такива като него са продукт, култивиран и силно желан от разрушителите на България. И сега те се кефят и се чудят само как да го размножат и как да продължат да рушат държавата ни, а на нас оставят да вярваме в евроГейските ценности. ЕЕх, къде са Сталин и Хитлер....
  • 7 ИВАН

    7 1 Отговор
    Колегата - един - вече го е казал, за голямо съжаление е точно така.
  • 8 Тая история понамирисва

    6 4 Отговор
    1 открит чак след пет дни (предостатъчно време да изфабрикуват всяка "улика")
    2 никой не е видял Иванчо окървавен - абе и водичка ли си е носил (и кокошка за заколиш си до ушите в кръв)
    3 бил е със Специални Образователни Потребности - много удобно подбран като маша
    4 колкото по-категорично и настървено ни се натрапва това още от петият ден на "независимата съд\разследващ орган" - толкова съм по-скептичен!
    ... Абе не защитавам никого - просто не бъдете първосигналнии .... защото НАЙ-ЛЕСНОТО НЕЩО Е ЧОВЕК ДА БЪДЕ ЗАБЛУДЕН.
  • 9 РОМ

    0 5 Отговор
    Твърдо вярвам че това момче не е убиеца на момичето.

    Коментиран от #12

  • 10 ххх

    0 0 Отговор
    ми като е кухненския нож от вкъщи ще открият и отпечатъци от майката на Иван.........
  • 11 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    смърт
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.