Last news in Fakti

28 Август, 2017 08:35 2 115 2

Съдът умува за 15-годишния Иван, обвинен в убийство

  • никол-
  • убийство-
  • бургас-
  • съд-
  • 15-годишен

Момчето е зад решетките заради смъртта на 11-годишно момиче

Съдът умува за 15-годишния Иван, обвинен в убийство - 1
Снимка: Грамофона

Решават дали да остане за постоянно в ареста 15-годишният Иван, който е обвинен за смъртта на 11-годишно момиче в Бургас, съобщиха от Апелативна прокуратура – Бургас.

В 14.00 часа Апелативен съд Бургас ще разгледа жалбата на обвиняемото лице Иван И. и неговия защитник против Определение на Окръжен съд Бургас, с което е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ по обвинението за убийството на малолетната Никол Й. от гр. Бургас.

В средата на август 11-годишната Никол беше открита мъртва в асансьор в жилищен блок в морския град. Прокуратурата е категорична – убийството е извършено умишлено, тъй като смъртоносната рана е с дълбочина 3 сантиметра.

Майката на момчето е убедена, че детето ѝ не е извършител на жестокото престъпление. Съседи също твърдят, че детето е набедено.

Бургаският окръжен съд реши да остави обвиняемия в ареста, но адвокатите му обжалваха решението и поискаха домашен арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    7 0 Отговор
    Какво има да умува- ТОВА Е УБИЕЦ. Да му дадем медал ? Да му намерим хубава работа и да си живее живота. Я се вземете малко в ръце и си свършете ш...ната работа.
  • 2 Потресена

    2 0 Отговор
    К...ленце мръсно...мри!