28 Август, 2017 09:55 6 509 5

Български сайт доставя марихуана по домовете

  • марихуана-
  • канабис-
  • доставки-
  • сайт-
  • интернет
Български сайт доставя марихуана по домовете - 1
Снимка: Shutterstock

Български сайт, замаскиран като портал за продажба на семена с „учебна“ цел и сувенири, доставя марихуана за отглеждане по домовете. Той е със свободен достъп и не е необходимо да ползваме специални програми на компютъра или телефона си, за да влезем в него, както е при повечето подобни сайтове, пише "Монитор".

На него има богато разнообразие от всякакви семена за отглеждането на марихуана. Един комплект излиза около 100 лева, колкото е и минималната стойност на поръчката. Тя пристига в „неразпознаваема опаковка“ в рамките на 12 работни дни, обясняват от сайта. Заплащането пък става чрез PayPal и дори по банкова сметка. Контактът с търговеца обаче е единствено по Skype, където се смята, че връзката е криптирана и трудна за проследяване и подслушване.

„Приемайки нашите условия, вие се съгласявате да носите пълната отговорност за и след закупуване на продукт от магазина ни. Всичко, което продаваме, е за сувенир или с учебна цел (отглеждане на растения). Ние НЕ носим отговорност за това как ще използвате закупения артикул. Отговорността за действията на купувача след закупуване на артикул се носи от самия купувач!“, гласи предупреждението при закупуване на определен продукт.

Целта му е отговорността за абсолютно незаконната у нас дейност да пада не върху администраторите на сайта, а върху купувача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    14 1 Отговор
    Само така.Направете една хубава реклама на търговеца,че да му се засили оборота.
  • 2 Еее

    13 2 Отговор
    Как се казва точно сайта че да си купя и аз малко от вълшебната трева?😋

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Панайот

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Еее":

    Искам да си поръчам ако може