29 Август, 2017 19:16 1 925 5

Двама бандити пребиха и ограбиха мъж в тоалетната на бар

  • побой-
  • бар-
  • приморско
Двама бандити пребиха и ограбиха мъж в тоалетната на бар - 1

Двама кримигерои нападнаха и ограбиха 27-годишен мъж в бар "Хавана" в Приморско. 31-годишният Николай С. и 22-годишният Емил Б. издебнали жертвата си след стабилен запой и я атакували в тоалетната на заведението, около 05:00 ч. сутринта.

Двамата размазали от бой мъжа, след което му взели всички налични пари - 40 лева и "Айфон 4". Крадците обаче не съобразили, че заведението е опасано с видеокамери.

Самоличността на двамата била установена за рекордно кратко време. След светкавични действия на служителите на РУ-Приморско белезниците щракнали на ръцете им за по-малко от денонощие, пише Флагман.

Оказало се, че Николай и Емил са стари познайници на полицията, като първият извършил грабежа в нарушение на условната си присъда. Мъжете направили пълни самопризнания за престъплението и върнали откраднатото, но и това не ги отървало от Темида.

Николай влиза "на топло" за една година и пет месеца. Неговият авер се размина по-леко - с три месеца лишаване от свобода с три годишен изпитателен срок. Отличната работа на полицейските служители и съвместните действия с Районна прокуратура – Царево спомогнаха спрямо двамата задържани да бъде взета мярка „задържане под стража за срок до 48 часа” и в рамките на броени дни да се стигне до присъди, постановени от състав на Царевския районен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    11 0 Отговор
    А сега да помислим кой аджеба разкри кютека. МВР то ли? Или камерите? Ако нема камери а ги разкрият ама друг път. Та значи камери му е майката. И по пътищата и у градо и у селките сокаци.
  • 2 Боби КОЧА

    15 0 Отговор
    Побой с грабеж, големи присъди няма що!
  • 3 емо73канар

    4 0 Отговор
    Разбрах ме, че ще излежава стара присъда от 1.5 години. А за новото престъпление каква присъда ще излежава ???

    Коментиран от #4

  • 4 мижи да те лажем

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "емо73канар":

    Ами явно няма да излежава за новото престъпление(не се знае доколко ще излежи и за старото)......промоция от висококомпетентния и безпристрастен районен съд в Царево:) Ама всъщност, на кой ли му пука.......аааа да, на бития и ограбен пияница в кенефа, и евентуално на следващите бити и ограбени след като юнака излезе от смешното подобие на затвор. А присъдата на другия участник изобщо няма смисъл да я коментираме.
  • 5 Патриот

    2 0 Отговор
    Двама напълно невинни младежи с по 13 влезли в сила присъди и още 10-12 висящи дела.
    Как да ги вкара човек в затвора? Това ще прекърши техният житейски път още в разцветана силите им.