Last news in Fakti

30 Август, 2017 19:01 6 715 5

Януарския стреля по семейство, прегази бащата

  • славчо сагрев-
  • цветан юруков-
  • разлог-
  • стрелба-
  • славчо сагрев-
  • цветан юруков-
  • разлог-
  • стрелба
Януарския стреля по семейство, прегази бащата - 1

Двама мъже от Разлог – Славчо Сагрев и Цветан Юруков, известен с прякора Януарския, са настанени в разложката болница с натъртвания и охлузвания след физическа саморазправа, развихрила се в покрайнините на града.

Екшънът като във филм се разиграл в късния следобед в неделя, пише struma.bg.

Сагрев и синовете му се занимават със земеделие, отглеждат и стадо овце и 30 кози от породата калоферска.

Във фаталния ден козите били побегнали из земеделски земи край Разлог. Единият от малките синове на Сагрев тръгнал да ги връща, когато Цветан Юруков, който също се занимава със земеделие и животновъдство, започнал да крещи на момчето и отправил закани към него, като възпроизвел и няколко изстрела с газов пистолет.

Стрелбата и заплахите провокирали бащата Славчо и по-големия му син, 21-годишния Пепи, да се намесят.

Между тримата мъже възникнал скандал, който преминал в по-агресивни действия. За да не отнесе боя, Цветан Юруков се качил в микробуса си и започнал отново да стреля срещу съгражданите си. Това още повече провокирало и раздразнило буйния Пепи Сагрев, който успял да го измъкне от автомобила и се стигнало до физическа саморазправа, по време на която Юруков отново стрелял.

След като уж всичко приключило, Сагреви тръгнали след стадата си, а Цветан Юруков се качил в микробуса си, но вместо да си тръгне, натиснал газта и се насочил право към Славчо Сагрев, като се опитал да го прегази.

Мъжът извадил голям късмет, тъй като при падането попаднал във вада и въпреки че бусът минал през него, той се разминал само с охлузвания и натъртвания.

Сагрев е настанен в разложката болница под наблюдение с натъртвания и охлузвания в областта на гръдния кош и охлузвания по главата. В болничното заведение е настанен и Юруков, който също е с натъртвания по тялото.

Не е пострадал Пепи Сагрев и по-малкият му брат, който обаче е под стрес от преживяното. С материални щети (изпочупени стъкла) е и микробусът на Цветан Юруков.

За инцидента е подаден сигнал и в местното полицейско управление, където е стартирала работата по изясняване на причините, довели до него.

Снети са показанията на участниците и очевидците на инцидента.

На този етап няма официална информация дали газовият пистолет, с който е стреляно, е регистриран, каквото е изискването по закон, и чия собственост е.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гощо

    12 0 Отговор
    Така е по селата! Дивото зове!!! Прости хора,първосигнални,примитивни,без капка мисъл за последствията!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Nali

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Разлог е град, колега, нека не се обиждаме. Селянията е психическо-емоционален феномен, който се развива у всякакви люде, без значение от географски области.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    И какви са тия газови пистолети с които постоянно се "стрелят" някакви хора? На времето ми беше интересно и имах за известно време такъв. Тоя пистолет стреля но на практика не изстрелва нищо. Не можеш да нараниш никой с него особено пък на открито където газовият облак ако го духне вятъра най-много да се самообгазиш. С преправяне някой модели стават на "бойни" но сплавите от които са направени цевите обикновено не издържат истински куршум или ако издържат ще е веднъж преди да ти гръмне в ръцете и да ти остане едно кутре да се чешеш по ухото.