Last news in Fakti

31 Август, 2017 13:36 5 574 8

Убиецът на Елена не се разкайва, бил удовлетворен

  • убийство-
  • разкайва-
  • удовлетворен-
  • пропуск-
  • работа-
  • служител-
  • мвр

Главният секретар на МВР Младен Маринов призна, че има пропуск в работата на служител на МВР по отношение на оръжието, с което мъж уби бившата си съпруга в заведение в София на 18 август

Убиецът на Елена не се разкайва, бил удовлетворен - 1

Главният секретар на МВР Младен Маринов призна, че има пропуск в работата на служител на МВР по отношение на оръжието, с което мъж уби бившата си съпруга в заведение в София на 18 август, предава "Нова тв".

Убиецът на Елена не се разкайва, бил удовлетворен

Извършителят не се разкайвал за постъпката си, казвал, че е удовлетворен, обясни Младен Маринов.

Още в началото на разследването стана ясно, че разрешителното за пистолета е изтекло.

„В случая има пропуск на служител на служба КОС, който е трябвало да направи мониторинг на изтеклите разрешителни и да предприеме действия за прибиране на оръжието", каза Маринов.

Той посочи, че миналата година имаше разпореждане на прокуратурата за проверка и тогава са установени много хора с изтекли разрешителни.

„Пистолетът е трябвало да бъде върнат, когато е изтекло разрешителното. Ако не го направи и бъде хванат, започва досъдебно производство”, обясни Маринов.

Убиецът на Елена не се разкайва, бил удовлетворен

Убитата Елена е разполагала с ограничителна заповед по отношение на мъжа.

По думите на главния секретар на МВР във фаталния ден тя се обадила на телефон 112, за да съобщи, че съпругът й я нарушава.

Убиецът на Елена не се разкайва, бил удовлетворен

„В хода на разговора е казала, че се е отдалечил и вече няма нужда от помощ. След което е отишла в 6-о Районно и пуснала съответната жалба, че е нарушил ограничителната заповед. Това не е първият случай, в който има данни за нарушаване на ограничителната заповед. Полицията действа веднага, когато има конкретика и непосредствена заплаха. В случая колегите не са го приели като конкретна заплаха. Има много такива случаи”, заяви Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    18 12 Отговор
    Този е типичен случай на комплексар! Такива, като него използват оръжията, като стимуланти. Сега в затвора ще му трябва единствено вазелин.
  • 2 някой

    35 1 Отговор
    Не защитавам нито дъртия,нито убитата жена.Знам такива дъртаци колко са издухали,знам и една жена какъв боклук може да е и как да ти съсипе живота.Втакъв случай те най добре си знаят кой какво е напрвил или не е.Мисля,че това не е работа на на никой който не фи познава.

    Коментиран от #4

  • 3 Гоуст

    9 14 Отговор
    Тоя чичак ми го пуснете за 1 минута... ама без пищова де
  • 4 пак някой

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "някой":

    каквато и да е жената,каквото и да е направила не трябва да бъде убита.Убива се ,когато е застрашен живота ти или този на семейството ти,оттам нататък не му е пречело да си продължи живота и без нея.
  • 5 Гост

    7 2 Отговор
    „Пистолетът е трябвало да бъде върнат, когато е изтекло разрешителното. Ако не го направи и бъде хванат, започва досъдебно производство”

    т.е не знаят кога му изтича разрешителното и да го навестят за изземване защото вече е незаконно?
  • 6 Гост

    18 1 Отговор
    "Не са го приели като конкретна заплаха." Какво повече да се каже, идва някой с пистолет и те заплашва, ти вадиш ограничителна заповед, тя е нарушавана, но това не е заплаха. Каквото и да се каже, ще е малко. А това е един случай само. Иначе се джоби по парковете за тревица - 20лв. Седят на магистралата с бинокъл за телефонче - 20лв. България ЕООД, МОЛ: Б.Б.
  • 7 Жена

    0 0 Отговор
    Психопат! Колко хора са разведени, ако всички си бяха убили жените, сега половин България щяха да бъдат сираци. Остави си децата кръгли сираци... И да излезе от затвора за добро поведение, никой няма да му да де работа... Тези деца с пенсията на баба и дядо ли ще преживяват?
  • 8 БЪЛГАРИН

    2 1 Отговор
    Дърт е вече, няма какво повече да й предложи и го е било яд, че у нея все още има живот, сега е удовлетоврен, извратен дъртак!