2 Септември, 2017 10:12 5 810 7

Жена беше убита в Пещера след скандал

  • пещера-
  • убийство-
  • жена-
  • убита-
  • скандал-
  • пазарджик-
  • полиция

Семеен скандал завърши по трагичен начин

Жена беше убита в Пещера след скандал - 1
Снимка: Shutterstock

41-годишна жена беше убита в град Пещера след разразил се скандал. Жената е убита с остър предмет, открити са наранявания по тялото й.

В петък вечерта се стига до скандал в нощно заведение. Малко по-късно дамата е нападната на улицата. В полицията е подаден сигнал, че на кръстовище лежи жена в безпомощно състояние.

Пред радио „Фокус“ говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов заяви, че към мястото на трагедията незабавно са били изпратени полицейски служители и екип на „Бърза помощ“.

Органите на реда и медиците установили, че жената е с наранявания с остър предмет в областта на тялото. Въпреки усилията на лекарите, тя е починала. За работа по случая е сформиран екип от криминалисти, разследващ полицай, експерти, полицейски и младши-полицейски инспектори.

Установена е самоличността на починалата – жена на 41 години от Пазарджик. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на разследването е изяснено, че по всяка вероятност семеен скандал между жертвата и съпруга ѝ е в основата на спречкването и последвалото намушкване.

Нападателят е успял да избяга с автомобил. Установени са свидетели на престъплението, извършен е оглед на местопроизшествието, екипи на РУ - Пещера, ОДМВР - Пазарджик, както и останалите полицейски управления в региона са блокирали основните пътни артерии. Стоянов добави, че действията по локализиране и задържане на извършителя на тежкото престъпление продължават, образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    23 6 Отговор
    Поредния комплексар теглии една п...... майна и толкова каквото било било ще я ръга, на стола тоя и 20 000 волта.

    Коментиран от #7

  • 2 Панта рей

    7 1 Отговор
    Ами напишете нещо повече за случая: кой за какво е виновен. Може и жената да е била досадница, но мъжът защо трябва да я убива. Сега той ще се крие, докато "изкукурига".
    Дениз Джамбазов, от къде ги намираш все такива? На всичко отгоре ни "връзваш" да ти правиме коментар.
  • 3 Е веке сме Европейци

    9 2 Отговор
    Те това са ценностите дето някога ги наемаше. ПРИЧИНАТА Е НЕФУНКЦИОНИРАЩА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА, СЛАБА ИКОНОМИКА, БЕЗРАБОТИЦА И ЛИПСА НА НОРМАЛНА СОЦИАЛНА СИСТЕМА. В резултат, прираст на криминалните нарушения, престъпления, . SOS АВАРИЯ ЖИВЕЕМ БЪЛГАРИА!

    Коментиран от #5

  • 4 Патриот

    5 2 Отговор
    Мъжът е избягал от нощно заведене с автомобил.
    Браво на него!!!
    Когато няма държава така става.
  • 5 Бесен Язовец

    0 11 Отговор

    До коментар #3 от "Е веке сме Европейци":

    Поредният дрогиран, плачещ русофил на който ЕС му е крив за всичко.
  • 6 kick

    5 0 Отговор
    Нищо общо с истината, жената е направила забелжка и молба към управителя на заведението заради тумба цигани, които пушели, усещала се дори миризма от трева, имало е малко караници, но верпятно по-късно са я причакали!
  • 7 ДДД

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    няма ,ще го гледаме
    храним топлим и обличаме
    още 20 години
    ааа не ще го осъдят на 2
    за да избегнем горепосоченото