4 Септември, 2017 14:08 1 517 2

Мъж стреля по деца в Дупница

  • дупница-
  • стрелба-
  • деца-
  • оръжие

Оръжието на 56-годишния стрелец е незаконно

Мъж стреля по деца в Дупница - 1
Снимка: Shutterstock

Полицейски служители от районното управление в Дупница са задържали 56-годишен мъж, който стрелял по играещи на улица в града деца, информират от МВР. Пострадали при инцидента няма.

В дома на мъжа властите са открити и иззети девет пистолета, 400 бойни патрона, 300 газови патрона, въздушна пушка, както и старинни монети.

Оръжието и боеприпасите са незаконно притежавани. Започнато е досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    4 4 Отговор
    Пълен дебил! Дано не излезе пожизнено от затвора.
  • 2 Грую

    5 3 Отговор
    Как може човек да има в домът си толкова оръжие? Това е маниакално и предполагам е заболяване. На такива хора не бива да се разрешава да се докосват до оръжие, какво останало чак да притежават, но търговията е гадно нещо и печалбата от нея напълно оправдава продажбата на оръжие на всякакъв вид хора.