Last news in Fakti

7 Септември, 2017 09:44 22 035 24

Арестуваха сина на Кали

  • кали-
  • син-
  • арест
Арестуваха сина на Кали - 1

Арестуваха най-големия син на певицата Кали - Георги. 17-годишното момче е останало навън след 22 часа и в момента на родителката му е наложена глоба от 300 лева за провинението, узна "Телеграф".

17-годишният младеж е прибран в 6-о РПУ, след като униформени го открили да се разхожда с приятели в квартала. Те поискали документите на момчето и след като установили, че не му достигат 6 месеца до пълнолетие, го завели в полицейското управление и повикали родителите му.

Арестът му е по член 45 от Закона за закрила на детето. Изпълнителката негодува срещу случилото се и отказва да плати трицифрената сума, тъй като Георги е бил в компанията на няколко пълнолетни момчета в 22:30 часа, а не посред нощ.

„Георги има приятел Влади, който е пълнолетен. Моят син е бил с придружител на 18 години, с тази разлика, че придружителят не му е бил роднина“, заяви певицата.

“Става въпрос за 4-ма младежи в един автомобил. На светофар на зелен сигнал, вместо да завие, шофьорът продължава направо. Млад шофьор извършва нарушение и аз бих се объркала. Полицаите ги спират и проверяват документите“, разказва още Кали и пояснява. „Арестуван проверен и задържан от полицията за 24 часа. Две момчета на по 17 години и 6 месеца и 2 на по 18 години“, каза още Кали в ефира на bTV.

Певицата подчерта, че по морето е фрашкано с непълнолетни лица, но никой не им обръща внимание.

"Детето е на 17 години и половина и е във ваканция. Не съм си платила акта и нямам намерение да го платя, защото според мен това е жестока тъпотия, при условие, че са оставили 14-15 годишни деца по морето, които се друсат по улиците, а прибират 17-годишно момче, което е в компанията на три пълнолетни момчета. Няма други установени нарушения", беснее Кали.

"Нека ми направят каквото искат. Смятам, че ако има закон, който ще се спазва, трябва да се закон за всички. Така се чувствам дискриминирана в случая. Не глобяват децата, които ходят на дискотека и шмъркат в тоалетната, а санкционират моето, на което не му достигат 6 месеца до пълнолетие", продължава да се ядосва пайнерката.

От МВР пък заявяват, че ще дадат Кали на НАП, за да си съберат глобата принудително, след като разбраха за отказа й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 321

    51 36 Отговор
    Чалгата не прощава на никого. Оправданията и са от типа - ама вие защо биете негрите? Това, че полицията не може да озапти цитираните от нея проблеми, не означава, че ако хванат някого трябва да го пуснат и него, защото са пропуснали другите 99 човека.
    Тази се оплаква като парапитеците от Слънчев бряг - ама защо ни затваряте, като по морето и другите пускат силна музика след 23.00.

    Превенцията има този смисъл - да се хванат и глобят няколко за назидание на останалите.
  • 2 възпитание 0

    45 39 Отговор
    Дискриминирана чалгаджийка, ама моля ви се !
    Тая ме разсмя рано, рано;) Законите в тая държава не важат само за циганите ! Богатите, връзкарите също минават метър, ама пак трябва да се изръсят,така че "госпожо" или плащаш или си... ;)
  • 3 Гост

    39 39 Отговор
    Лигла
  • 4 1234

    34 34 Отговор
    Да си беше стяла в Роман, там щеше да изпее по нещо на полицайте и да пуснат маминото детенце! Така е, в Чалгария известните са освободени от данъци и глоби.
  • 5 Гост

    40 33 Отговор
    Абе тая що не скочи да каже че цигaнитe не спазват законите и полицаите нехаят. Или нещо гена и не позволява?
  • 6 Стана Око за око

    23 6 Отговор
    Тези въпросни полицай спазващи закона защо нетръгнат да глобяват по плажната ивица след 22 чеса или по заведенията из цяла България? Няма им стигне смяната и фишовете да глобяват. Продължава това безхаберие от страна на оправляващите. Бият деца по децки градини а иначе Бойко с 10 програми за връщане на децата по училищата. Селата упостяха, градовете са като луни пейзажи. Мрат хората по улиците и кучетата не им обръщат внимание. Харчат се тонове злато за тази програми за онази за изследвания за конкурси за поръчки и същевременно хората стават все по бедни и поемащи към терминал 2.Тръгнали да ми мерят по улиците газовете на колите, а къде беше тази апаратура като се вкарваха тези коли, защо чак сега се наляха отново парички за скъпа техника?и като се измерят какво, до година пак ще мерите и след 5 пак ще мерите само и само да се отчита действие демек средства.
  • 7 Пенчо

    36 2 Отговор
    ”Голям драма”- ченгелите спрели кола с четирима пъпчиви пубери,дето се правят на недосегаеми гъзари. Оп чакай едното е чалгаджийско лигаве. Имайки предвид IQ- то манталитета и поведението на нашите ”полицаи” ,със сигурност са искали да ги джобят за трева амфети или каквото си намерят,а не да ги прибират. Ама някое хюмненце си е отворило устата с реплика тип ” знайш ли кой е баща ми”.
    И те така колеги създадохме новина.....ай в канала всичката сган....

    Коментиран от #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И ти ли Кали

    41 9 Отговор
    Кали, Кали, ти също ли ще мрънкаш и ще правиш циркове, давайки пример на цялата сган, която е против спазването на правила и закони. Вместо да дадеш обратния пример като кажеш "ДА" , не достигат 6месеца на сина ми и сте прави, ще платя тази глоба, защото такъв е закона. Ако известните давате пример, как не трябва да се спазват законите, то тогава по-добре, направо да се зачеркне нашата държава от лицето на тая земя.
  • 10 Гост

    13 1 Отговор
    Права и задължения на родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете

    Чл. 8.(4) (Нова - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, те са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.
  • 11 някойй

    17 14 Отговор
    Брей,много изтрещял народ.Вашите деца под 18 сигурно в 20 часа са в къщи??Не обичам чалга,но не виждам голямо престъпление тука.
  • 12 КУЧЕ

    8 11 Отговор
    ПЕВИЦАТА ДА СИ ГЛЕДА НЕЙНИТЕ ДЕЦА И ДА НЕ КАЗВА НА ПОЛИЦИЯТА КАК ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО И ДРУГИТЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ ЗАТВАРЯЙ ТИ СИ КЛОЗЕТИТЕ А АКТА ЩЕ ГО ПЛАТИШ НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕШ
  • 13 КУЧЕ

    10 10 Отговор
    АЛОУ ЧАЛГАДЖИЙКАТА КАТО ЗНАЕШ ЧЕ СМЪРКАТ ЗАЩО НЕ ЗВЪНИШ НА 112 АМА КВО СЕ ПРАИШ КИФЛЛО
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Mariec

    6 3 Отговор
    Не бъдете пристрастни!за едно и също давате и +и -.в повечето случаи мислите като кали,но я оплювате,че е чалгаджийка.пред закона всички са равни...ама има и по-равни.ето това е дразнещо
  • 16 Гост

    4 2 Отговор
    Не съм от тях, как'Сийке, ама какъв дебат от жизненоважно естество. Ау... каква трагедия.
  • 17 Vasik Atanasova

    8 1 Отговор
    ЦИГАНИН ДА СТЕ ВИДЕЛИ ДА ПЛАЩА ГЛОБИ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Революция

    0 1 Отговор
    Кали е права.Някой комплесар се е опитал да се направи на интересен.Господата да отидат в между блоковете там са малолетни в този час навън.Просто някои си вършат работата избирателно или всички но в нашата държавица каквито политиците такъв и народа.
  • 20 Питащ

    4 0 Отговор
    Това момче много прилича на Георги Илиев. И като зная... какво с.ирки му е въртяла под масата... не е било само музикално оформление.
  • 21 Сидер

    1 1 Отговор
    Дете на 17г.!?Абе вие луди ли сте.Според природните закони момчеътата стават мъже на 14 - 15 г.а девойките като им дойде мензиса са вече жени.А ония олигофрени отвъд океана са деца до 21г.Тия пуритани до един в ада.могат да работят,да убуват,да е.ат, и да се правят на деца идиотчета.Но закона е остарял и трябва да се промени.Всички навършат ли 15г. Да стават пълнолетни,да се женят и да раждат,да работят и търгуват..А който е годен и иска да учи да учи.Неспособните да работят и да създават семеийства от рано,че да не се развращават и извращават.Стига сте ги дундуркали тези инфантили и дангалаци.
  • 22 Сидер

    1 1 Отговор
    Дете на 17г.!?Абе вие луди ли сте.Според природните закони момчеътата стават мъже на 14 - 15 г.а девойките като им дойде мензиса са вече жени.А ония олигофрени отвъд океана са деца до 21г.Тия пуритани до един в ада.могат да работят,да убуват,да ебат, и да се правят на деца идиотчета.Но закона е остарял и трябва да се промени.Всички навършат ли 15г. Да стават пълнолетни,да се женят и да раждат,да работят и търгуват..А който е годен и иска да учи да учи.Неспособните да работят и да създават семеийства от рано,че да не се развращават и извращават.Стига сте ги дундуркали тези инфантили и дангалаци.
  • 23 Иван

    1 1 Отговор
    Ха така,мъже с пораснали вече пиш ки,ги водят за деца олигофренчета и ифантили.не можело да работят,защото били деца.Инфантилно ни е обществото,а не че са деца. Могат да бият и убиват,да пляката не можели да работят тязи инфантилни тунеядци.Не можело да сключват брак,че били деца Вие д пилешките си мозъци сте се вдетенили.Пишките им по 17-18с м.,ш...т всякакви к..ви и се водят деца тазе дангалаци по 180см.Откачено общество.Всеки,който наруши закона -глоба или наказание..а за убийците - смърт,за да не поощряваме така наречените деца.А родителите на жертваъа да присъстват на озпълнението на смъртната присъда както в щатите.За останалите по-леки наказания 39 бича по гърба и задника но публично.
  • 24 Кольо

    1 1 Отговор
    Нашето съседче е в 7клас и тежи 105кг. и е висок 170см.И този се води дете,само защото е на 14 г. и мисли като пубер.Я да работи като дцата след Френската революцияа не да вика мамо какво ди ми сложилаза плюскане.Арабите и нашите от преди 90 100 г. са живяли по природните закони и са се женили на 14-15 г. деца са раждали,а не са се скъсвали да правят чикии и да гледат порно и извращения.Имало демографски сри.ами като има инфантилни оигофтени и паразти без задължения и дълг.А жените исксли да раждат ако първо рържели някой милинер.Милите простититки и паразитки. И те за нищо не стават.Едно дете не могат да родят с кучета се сношават,чакат от небето да им паднат куфари с пари или да се отдадат на някой полубогат чужднец за пари,нщастнички такива.Само оргазми им са в глаеата и да правят секс на празен хо и то криво-ляво.Сами си погубваме държавата,рода и цивилизацията..