8 Септември, 2017 11:16 2 714 9

Майка на пребит от Лазар Влайков: Има много силен гръб, покровителстват го

  • лазар влайков-
  • побой-
  • момче
Майка на пребит от Лазар Влайков: Има много силен гръб, покровителстват го - 1

Бившият общински съветник в Септември Дора Пачева, която не пожела да покаже лицето си, разказа в ефира на bTV как вече бившият председател на Общинския съвет в града Лазар Влайков е пребил сина й през 2008 г.

Влайков е притежателят на пистолета, с който по време на детски рожден ден беше застрелян Атанас Тонков, собственик на заведение в село Виноградец.

"По това време бях в София, събудиха ме през нощта, за да ми кажат, че синът ми е в много тежко състояние в болницата в Пазарджик – беше с начупени носни костици, няколко пъти изпада в безсъзнание. Не знам каква е причината за побоя. Синът ми не се е занимавал с Лазар Влайков. Казах на Влайков, че ако има някакви претенции, да се заминава с мен, а не със сина ми, заяви Пачева.

След инцидента хората ми казваха, че нищо няма да излезе, ако го съдя, защото има много силен гръб, покровителстват го.

Така и стана – 3 г. въргаляха делото и накрая го прекратиха. Направиха в делото така, че синът ми е предизвикал Лазар Влайков, а той е невинен", каза още Дора Пачева.

Дъщерята на убития Атанас Тонкев Деница Тонкева каза, че вярва, че по случая ще има справедливост и виновният ще си понесе последствията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОПГ

    18 3 Отговор
    ГЕРБ си закрилят кадрите щот знаете ли колко трудно се намират свестни бандити ?
  • 2 плам

    9 0 Отговор
    Само тъпи мърши и скотове са се намърдали във властта,един свестен да има и гледат да го съсипят,как се вирее в такава държава ми кажете:никак (риторичен беше въпроса)...После що нищо не става в бг,как да става!
  • 3 ТОДОР СТОЯНОВ

    7 0 Отговор
    През 2012 в една зимна вечер пътищата ни се пресякоха с гражданина Влайков и...
    Да аз съм жив, оцелях след петте пробождания, търкаляха ме в пазарджишката прокуратура като празен варел, полицайката в Септември ме размотаваше, една, две съдебномедицински експертизи, в Пазарджик, в Пловдив, надупченото ми яке и дънки стояха в РУП-септември, после след като всичко бе затулено ме извикаха да ми ги върнат...Ха, Ха, Ха!Жена беше прокурорката, която не повдигна обвинение, не си спомням името, но след всички обжалвания в РС, все пак останаха нейните отговори и името и в документите!Пазя ги!Не съм забравил!И аз познавам този или онзи, исках възмездието да му го дам аз, но благодарение на моите верни приятели(между тях и отговорни полицаи) и др.Йорданов-гръдно-коремен хирург от Университетска болница св.Георги-Пловдив, оставих нещата на БОГ и той взе, че си свърши работата, за съжаление Наско загина...Съболезнования на семейството му...Трябваше ли, струваше ли си...А???"Ке дойде мачка на погачка...", така казваше моята бака светла и памет!Не се занимавах с този вече, виждах го, бил ми е много удобен дори, но издържах и не го изхарчих!Сега си правя къщичката и верните ми другари ми помагат, радвам се на децата, жената и успехите им и чета "Новини за лазар влайков"(нарочно с малки буквички).Не се вързвайте на историята с малкото хлапе, същият индивид тогава твърдеше, че аз съм бил с нож и той ми е извил ръката и така съм се надупчил в лявата плешка!Прокурорката се хв

    Коментиран от #4, #6

  • 4 ТОДОР СТОЯНОВ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Прокурорката се хвана, но докторите в Пловдив ми въртяха лявата ръка по хиляда начина и нямаше как да се самонадупча с лявата ръка в лявата плешка!Тогава почнаха да мислят друго, афект, мафект и т.н. глупости.После ще пиша името на прокурорката, че сега не ми се занимава да търся!Цацаров да ми се обади ;-))) ще му разкажа всичко!Аре майна, че тераса ме чака да правя!До после!

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Разказът ти е тъжен и ти съчувствам, но България има нужда от твоя разказ повече от всеки друг път. Знам, че има много такива разкази като твоя из България. Нека хората научат какво се върши в т. нар. прокуратура. Що народ избяга от тази територия изгонен от родината си от институции като прокуратурата, общиснки съвети и кметове по горе описания модел.
  • 6 Антонио

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Човек сега ти е времето да му сипиш.ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ ЩЕ ПОМОГНЕ МНОГО ЗА ДА НЕ СЕ ИЗНИЖИ ТОЗ МУХАЛ КАТО ПРЪДНЯ ОТ ГАЩИ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.Обади се в няква телевизия и разкажи всичко в ефир.Веднага ще те повикат.Така ще помогнеш и на хората,който страдат сега,и на себе си.ТОВА ЛАЙНО ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА Е ЗАД РЕШЕТКА.И ДА НЕ Е ТОЙ СТРЕЛЕЦА Е СЪУЧАСТНИК ДАЛ СИ Е ОРЪЖИЕТО.Направи го без да се замисляш.Утре като го пуснат ще пострада и друг.
  • 7 незнайко

    4 0 Отговор
    Саморазправата е майка на правосъдието , ако то липсва ! Какво чака тази майка, торта или награда за това, че не предприема мерки ?
  • 8 ТОДОР СТОЯНОВ

    5 0 Отговор
    ОБЕЩАНОТО ИМЕ НА ПРОКУРОКАТА, КОЯТО НЕ НАМЕРИ СИЛИ ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ НА ВЛАЙКОВ ЗА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА-ХЕМО И ПНЕВМО ТОРАКС СЪС ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ РАЗМЕРИ.
    Е.ПОПОВА ОТ ПАЗАРДЖИШКАТА ПРОКУРАТУРА....
  • 9 Случаен

    5 0 Отговор
    Тоя е никав комплексар и абсолютен боклук до такава степен да изварти нештата че сина си да да сложи на скамеиката не знам какав е закона за малолетни при такива обстоиателства но сас сигорнос и тои ще стане сащия боклук като него междо другото не ял здрав бои тоия боклук а сас сигурнос има и по голями боклуци тиа които го защитават с две думи ерархиа на боклуци.