Last news in Fakti

9 Септември, 2017 16:35 2 314 11

Задържаха дрифтъри, скочили да бият полицаи

  • търговище-
  • полицаи-
  • дрифт

Младежи с нощни изцепки в Търговище

Полицаи от Търговище са били удряни и блъскани от двама мъже на 19 и 27 години, съобщиха от МВР. При мелето са били скъсани и пагоните на един от служителите на реда.

Малко преди полунощ в полицията получили сигнал за това че двамата са извършвали непристойни действия на паркинг пред една от големите търговски вериги. Според полицията, действията на двамата се отличавали с изключителен цинизъм.

При идването на патрула на мястото, младежите опитали да избягат с дрифтове, тоест шофирали опасно. След като ги спрели и поискали документите им, двамата оказали яростна съпротива на служителите на реда. Започнали да ги блъскат и да им нанасят удари. Въпреки това, двамата са били задържани.

Арестуваните са известни на полицията. По-младият има извършени редица кражби, а по-възрастният е бил залавян да управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества.

С постановление на прокурор от Районната прокуратура в Търговище задържането им е удължено за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоги

    38 15 Отговор
    защото няма полиция ако беше в Америка сигурно щяха и да застреляни като кучета тия боклуци
  • 2 Random

    17 38 Отговор
    Какъв им е бил проблема?
    На паркинг, през нощта, на кого са пречели?

    Коментиран от #5

  • 3 OMG WTF

    29 4 Отговор
    Тезо двама боклуци ако бяха в САЩ не биха си и помислили даже и да форсират двигателя само. А тука късат пагони... Трябвало е да ги отстрелят на място. На никой нямаше да му липсват.
  • 4 аз и пак аз

    6 5 Отговор
    Random, ако паркинга ти е под терасата?

    Със същия успех можеха да напишат: адържаха полицаи, скочили да бият полицаи дрифтъри... Все пак това е БГ
  • 5 КО КАЗА

    29 3 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Ти требе си яко сбъркан да смяташ че яко пилене на гуми в населено място и шум на ревящ мотор комбиниран с издънено гърне не пречи на съня на хората ! За такива като теб електрошокова терапия само !

    Коментиран от #6

  • 6 Random

    4 10 Отговор

    До коментар #5 от "КО КАЗА":

    Кофти шумоизолация.
  • 7 Гост

    19 4 Отговор
    Двамата полицаи да бъдат освободени от служба щом са допуснали да ги размятат като прани гащи и да им късат дрехите, а дришляците в панделата за по 3 години за опит за убииство на длъжностно лице!
  • 8 Фриман

    6 0 Отговор
    В живота си в българия срещнах само един полицай, който прилича на такъв. 2у метрова машина, все едно че е бодибилдер, с шегички и добро настроение ти проверява документи, движенията са отмерени с готовност да предотврати нвпадение, въпреки, че няма знаци от моя страна за това. Е това е пазачът на закона и народ, а не обикновените мишки с шкембето до пода, дето ги срещам всеки ден в София.
  • 9 НИК

    2 1 Отговор
    НАРКОМАНЧЕТАТА ГИ БИЯТ А ПОСЛЕ ХОДЯТ ДА СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ С НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА МЕ НАПРАВИХА НА ЛУД ЗА ЕДНА ИЗГОРЯЛА КРУШКА НА ФАРА ИМАШЕ ТАКЪВ РАЗПИТ ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ ЩЕ МЕ АРЕСТУВАТ
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Е,ако е по тъмно и няма свидетели ,може!(АЕЦ Козлодуй)
  • 11 goni

    2 0 Отговор
    Фриман ! И аз само веднъж съм срещал подобен полицай! Към два метра и с куче! Беше успял да влезе абсолютно безшумно! Даже и кучето! Просто работих! Когато го забелязах, той ми каза:" Добър вечер докторе"! Малко са такива!