Last news in Fakti

11 Септември, 2017 11:43 4 233 7

Изпепелиха личния автомобил на бургаски охранител

  • bmw-
  • пожар-
  • охранител-
  • бургас

Собственикът приел спокойно загубата на BMW-то си

Лек автомобил BMW изгоря напълно между жилищни блокове 22 и 23 в бургаския ж.к. "Славейков". Пламъците са засегнали още две коли, паркирани в близост до изпепелената.

Разследващите изясняват причините за инцидента, но по непотвърдена информация става въпрос за умишлен палеж, а не за техническа неизправност.

Съседи разкриха пред местното издание "Флагман", че возилото е собственост на 47-годишен бургазлия на име Иван. Мъжът се отличавал с множество татуировки, работел като охрана в дискотека. По думите на хората, собственикът приел спокойно инцидента. Дори казал, че "не му пука и ще си купи друга кола".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    10 0 Отговор
    Кон, това твоята каруца ли е? :D

    На мен ми прилича на спор за проститутки. ;)
  • 2 Air Wolf

    3 0 Отговор
    Разбира се, 25 годишна кочина за 2000 лв., що да не си купи друга...такива като тоя, отвлечения, нали от простотията на комлексирани и назобени бесни селтаци живеят.

    Голема новина, нема що.
  • 3 Shmeker

    3 1 Отговор
    Читава Е39-ка за 2000 лв. няма.

    Коментиран от #5

  • 4 Shmeker

    2 0 Отговор
    Аз друго си мислих: колите покрай нея са пострадали, дали няма да им купи на съседите по 1 кола?
  • 5 Air Wolf

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    А какво точно значи "Читава Е39-ка" ??

    Да е 94-та год., но "УНИКАЛНО" запазена, на "реални" 25 000 км., държана в УНИКАЛЕН топъл гараж, минавала всяка година във фирмения сервиз, карана от УНИКАЛНА бабичка само от къщи до супера, и УНИКАЛНИТЕ бастун и чадър на бабата още да са в багажника....

    Е, всеки третокласен селски комплексар си купува точно такава УНИКАЛНА баварка, така че, нищо УНИКАЛНО няма тука, всички внесени баварци са такива ! :-)
  • 6 onq s konq

    1 1 Отговор
    Как може да ми запалят БМВ-то? Тъкмо му бях сложил чип и започна да ускорява под 2сек. от 0 до 100км/ч. Нищо. Сега ще си купя друго БМВ и ще му сложа друг чип и ще започне да ускорява още по бързо и пак ще пиша, за да се похваля.
  • 7 Stefko 88

    0 2 Отговор
    жалко за хубавата кола