12 Септември, 2017 11:48 35 724 19

Разгонен ром нахълта гол при жена на гурбетчия

  • разгонен-
  • ром-
  • гол-
  • фабиян

Разгонен мачо, нахлул гол в дома на жена от село Крупник, бе осъден на година и половина затвор условно. Илиян Евтимов, по прякор Фабиян, бе признат за виновен от съда за нощната си авантюра, която предприел на 28 май миналата година.

Около 2.30 часа загорелият за жена ром се вмъкнал в къщата на Даниела А., чийто мъж бил на гурбет в Испания.

Жената, която спяла с детето си, се стреснала от шума на блъснатата врата и станала от леглото. Когато светнала лампата и излязла в коридора, видяла насреща си мъжа, който бил както майка го е родила. Тя успяла да изкрещи „Помощ!“, при което голият самец я стиснал за шията.

Станало боричкане помежду им, но като видял ужаса в очите на жената и се чул плач на дете от спалнята, той се отказал от мерака си и си тръгнал, съобщава struma.bg.

Потърпевшата жена е подала жалба в полицията за преживяното. Първоначално разказът й бил приет със съмнение, но среднощният посетител така или иначе е привикан за обяснения. На база на нейните свидетелски показания му е повдигнато обвинение за това, че е направил опит да влезе в чуждото жилище след употреба на сила.

В съдебна зала Илиян Евтимов признал, че имал сексуални намерения, които не осъществил, след като видял колко уплашена е жената. В хода на делото са разпитани и полицаите, които са провели разследването.

Районният съдия Калина Иванова вчера му наложи наказание от 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, което отложи за изпитателен срок от 3 години, считано от влизане на присъдата в законна сила. Освен това той бе осъден за изплати на потърпевшата жена 2000 лв., представляващи обезщетение за причинените от деянието неимуществени вреди.

Присъдата подлежи на обжалване пред Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    133 6 Отговор
    Значи са го разпитали и са го пуснали, защото това не е ефективна присъда и той може да си прави каквото си поиска. Никъде из развитите страни няма да се размине така, а в САЩ ще лижи поне 10г. ефективно за подобно деяние. Сега жената как да спи като знае, че този същия може пак да влезе? Топли я нещо, че на циганина са му вписали някаква условна в досието. Все му е тая. Парите няма да ги плати.

    Коментиран от #2

  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    88 11 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ами ше го пуснат нали трябва да трепе още българи нали това е заповедта от саш ..иначе кво е тва присъдата да се бави повече от година...явно са му дали време да изнасилва и трепе още на поразия
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    83 1 Отговор
    Ама че коментари-рибата в морето, те приготвили тигана. Хора, присъдата подлежи на обжалване. Ще я отменят и ще го оправдаят. Избори идват.
  • 5 кухи журналя

    131 5 Отговор
    Какво е това разгонен ром ? Разгонен циганин искат вероятно да кажат!
    Ромът може да е разреден, но не и разгонен!
    В случая обаче става дума за циганин изнасилвач !!! Пишете нещата с истинските им имена !!!
  • 6 me be re

    87 2 Отговор
    Е такива защо не ги кастрират. Затвора няма да го промени и като излезе пак ще нападне някоя жена.
  • 7 аз и аз и аз

    35 3 Отговор
    Мръсни долни комплексари ненавиждам такива идиотиииииииии
  • 8 Грую

    7 64 Отговор
    Абе не знам на мене тази работа ми се вижда дървена. Че то по подобен начин всеки може да те обвини в сексуални намерения и че си го стреснал и опаааа дай два бона. Че то така лесно!
  • 9 Ай ся

    44 2 Отговор
    Тоя верно е ром,щото ако беше циганин нямаше да мисли толко тоя Павиян. И хайде моля ви се стига с тоя ром, поромихте ги тия цигани.

    Коментиран от #11

  • 10 Сойка Присмехулка

    53 4 Отговор
    Съдията, който го е съдил защо не му покаже снимка на неговата дъщеря или жена, та обвиняемия да си избере една от двете? Така и така е отървал затвора, та поне да има при коя да ходи гол по нощите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КОЛТА

    29 2 Отговор
    в америка щеше да е застрелян
  • 13 Инди

    25 5 Отговор
    Всички цигани в Пакистсн Индия Цейлон,Бангладеш и иран.по 200000 души и проблема е решен.
  • 14 Стоян

    39 2 Отговор
    Аз лично съм не ром,а циганин ,но съм израстнал сред българи ,моите приятели никога не са ме делили ,като циганин от българите,,много ме боли ,когато се случват такива инциденти помежду българи и цигани ,аз лично не защитавам никой ,защото има много мръсни ,долни цигани ,но има от същите и българи ,не всички цигани са цигани ,но специално този случай ,ако аз съм в чужбина и влезе някой при моето семейство българин ,циганин ,нощно време ,това си е за разстрел ,дали му 1 година присъда ,ами последствията след страха на тези хора ,да не говорим до какво може да доведе един такъв стрес

    Коментиран от #15

  • 15 Тито

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян":

    Брат тебе те е правил някой българин ти не си циганин хахаха

    Коментиран от #16

  • 16 Прасчо

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "Тито":

    Тито много мургав си бре, правил те е някой циганин ти не си българин хахаха
  • 17 Djak Sparo

    11 3 Отговор
    Само ,че си е позволил да влезе в дом на българин ,ПРИСЪДА за М...ЛА СМЪРТ!!!!!!!!!!Че е посегнал на БЪЛГАРКА СМЪТ.Съдийке съдийке, ти си жена утре може да си ти ,дъщеря ти или майка ти ,жалми е за те служителке на справедливостта.
  • 18 Голям прос

    6 0 Отговор
    Пия ром с удоволствие. Не ми навявайте асоциации, че пия циганин. Това ми действа на психиката и ме травматизира. Защо такова отношение към българите. Обичам и грог. Ако намокря с чай циганина ще замирише на мокро куче. Нямам развито въображение, но това е отврат!
  • 19 Комшията

    0 0 Отговор
    Да влезе мангала при съдийката към 2:30 пак така , че да и се отблагодари няколко пъти. Тогава може и да се замислят независимите боклуци от съдебната ВЛАСТ .