13 Септември, 2017 09:41 5 741 11

Младеж преби приятелката си в центъра на Пловдив

  • пловдив-
  • побой-
  • младеж

Нов случай на агресия срещу жена в центъра на Пловдив е станал преди дни, пише TrafficNews. Млад пловдивчанин е пребил приятелката си след скандал.

Побоят е станал посред бял ден на 8 септември в парк, близо до стадион "Христо Ботев". Двойката се разхождала. В един момент младежът започнал да крещи и да обижда приятелката си, след което й ударил шамар и юмрук в лицето. Тя побягнала към дома си, а той я следвал, викайки обидни думи след нея.

Достигайки до дома си, уплашеното момиче било пресрещнато от сестра си, като двете се опитали да затворят входната врата. Те не успели и той нахлул, продължавайки да крещи срещу приятелката си. Последната се опитала да набере по телефона баща си, но момчето го взел от ръцете й. Междувременно съсед, който чул суматохата и виковете, се намесил, след което младежът побягнал.

Девойката и родителите й подали жалба в полицията, като срещу побойника започнало бързо производство за хулиганство. Заради чистото му съдебно минало и крехката възраст, от съда го глобили със 100 лева за действията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оле

    32 2 Отговор
    И го глоби ли със сто лева???Голям маитап
  • 2 Пловдивчанка

    34 0 Отговор
    Ето това е ПРАВОСЪДИЕ !..
    „ Крехка възраст и чисто съдебно минало ”...Ще го чакат да набере стаж и да узрее....
    А защо големият бияч-МЪЖ побягнал ,като дошъл съседа?!..
    Ще се водим статистика и коментари . В това ни е силата!
  • 3 Грую

    23 0 Отговор
    Дето са рекли хората "Бой и е---н връщане нямат".
  • 4 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    3 10 Отговор
    Сигурно тоя се е ядосал, че либето му не иска да пробва на вкус дедовия.

    Коментиран от #5

  • 5 Някоя

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Много умно..
    Ти така ли правиш ?!..
  • 6 Гост

    9 1 Отговор
    '.аси МЪЖЪ!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шаран БГ

    9 0 Отговор
    Като разсъждавам /опитвам се/, стигам до извода, че посяга да удря този, който не знае, какво е болка от ударено !!!!
    Знам от много стари хора, било е време в Царство България, когато жена се оплаква в полицейския участък ,че мъжът и я е бил. Привикват го побойникът в участъка полицаите, съветват го, пущат го. Оня пъшка два-три дни в дома си на леглото, по-вече не посяга на жена си, попа не им дава развод и....отглеждат си децата и доживяват до дълбоки старини - мирно и тихо !
    В по-ново време: Някой да е посягъл да удари лекар, учител или, не дай си Боже, милиционер ? Етносът е без значение.........
    Не става дума за политика -- най,най-обикновен битовизъм !! Ще удари, ама като му отлепят кожата от гърба, ще му носи "влага" за цял живот!!!И това се предава и на поколенията.
    Сега е демокрация . Всеки удря наляво и надясно, по мъжко и по женско. На друг му "паднало пердето" и.....убил човек чрез побой, чрез удари с твърди предмети. Да оставим на следователите изстрелите с някакво оръжие, довели до летален изход !
    100 лева - бълха го ухапала, че даже не се е почесъл ........
  • 10 яху

    1 0 Отговор
    100лв смешно.толкова палки трябваше да гризне келеша.надрусани и малоумни тинейджъри.до това води слободията и тъпотията в тази държава
  • 11 Жельо Бастуна

    0 0 Отговор
    Ако беше в Перник, тая статия нямаше да е интересна ама сега за Пловдив много вой нададохте...