15 Септември, 2017 19:15 5 557 3

Спасиха отвлечена жена в плевенско село

  • плевенско-
  • отвлечена-
  • гулянци-
  • гиген

64-годишният похитител е заловен от властите

Криминалисти от ОДМВР - Плевен спасиха 35-годишна жена, изведена насила от дома си в село в областта. Властите са засекли колата, с която била отведена, жената е невредима. С прокурорско постановление на 64-годишния извършител е наложена 72-часова мярка за задържане.

Издирвателните и заградителни действия били предприети веднага, след като в 2.20 часа на 14 септември, чрез тел. 112, в РУ - Гулянци постъпил сигнал. Според информацията, минути по-рано, 64-годишен жител на село Гиген разбил заключена входна врата на частен дом в населеното място.

Въоръжен с коса за трева, той нанесъл порезни рани по ръцете на 40-годишния собственик, с когото имал вражда от известно време. След като го заплашил с пистолет, извел от жилището 35-годишната жена, с която той живее на семейни начала.

Полицаите извършили оглед на място и предприели действия. В резултат, около 4.00 часа, на плевенската улица "Българска авиация" е спрян лек автомобил Opel Cadet, управляван от 60-годишен мъж от село Гиген. В превозното средство били и 64-годишният нападател и потърпевшата. Тя е прегледана, не са установени следи от упражнено спрямо нея насилие.

Иззет е газов пистолет, на който са назначени експертизи. Водачът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а с постановление на прокурор на 64-годишния мъж е наложена мярка задържане до 72 часа.

Работата на разследващите по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Плевен в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНСИОНЕРА

    33 0 Отговор
    За отвличане и рекет ...... Твърдо 30 годинки, и всеки би се замислил.
    Имали закони? Имали съдебна система? Имали кой да я прилага? АЗ САМО ПИТАМ, АКО Я ИМА , ВРЕМЕ Е ДА РАБОТИ. ДОЧУХ ЧЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ДОСТА ДОБРИ ЗАПЛАТИ, ЕМИ...... ХАЙДИ ЗАРАБОТЕТЕ СИ ГИ ДЕ ? Трябва ли да докараме съдии , полицаи и депутати от европа? АЗ САМО ПИТАМ???

    Коментиран от #2

  • 2 Селянка

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНСИОНЕРА":

    Вашите въпроси са почти риторични (меко казано) - т. нар. държава е от*бала изцяло населението си
  • 3 PAko

    9 0 Отговор
    НТози ще отнесе нещо мн мазна присъда ,избрал е мн неподходящ момент